Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Frumusețea vieții rurale ajunge în Grădina Romei – “satul mic în Satu Mare” – prima ediție

Frumusețea vieții rurale ajunge în Grădina Romei – “satul mic în Satu Mare” – prima ediție. Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană îi invită pe sătmăreni la o nouă ediție a Târgului Produselor Sătmărene! Evenimentul va avea loc în weekend-ul 10 – 11 octombrie în Grădina Romei, fiind deja la a treia ediție.

Peste 25 de producători locali și meșteri vă așteaptă cu roade bune de toamnă și preparate tradiționale din carne, dar și cu obiecte lucrate manual, obiecte din sticlă, diverse articole textile și din piele, precum și cu păpuși sau uleiuri esențiale din lavandă!

Sâmbătă, 10 octombrie, Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium și cu Asociația Agricultorilor Maghiari din județul Satu Mare organizează prima ediție a unui eveniment care completează Târgul Produselor Sătmărene și pe care l-au numit generic ,,satul mic în Satu Mare”.

Organizatorii acestui eveniment își propun să le ofere sătmărenilor un cadru în care să poată cunoaște mai bine viața rurală. Publicul este invitat să viziteze o mică insulă amenajată pentru a descrie viața rurală.

Evenimentul propune un traseu în parc unde vizitatorii se vor putea plimba cu trăsura, iar lângă spațiul amenajat pentru caii va fi un meșter fierar care își va prezenta meșteșugul.

,, satul mic în Satu Mare” va aduce în Grădina Romei un hambar unde se vor putea vedea și hrăni  diferite animale domestice, de la vacuțe, caii, ponei și miei. De asemenea, în cadrul evenimentului, în parcarea de lângă Fabrica Electrolux va fi amenajată o expoziție de utilaje agricole.

Evenimentele sunt sprijinite de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,, G.M. Zamfirescu” și Asociația Communitas.

5 comentarii

  1. Trăscău Răspunde

    Ce afiș fain! Cel mai mult îmi place dricul acela cu care se cară morții!

  2. Milițianul Răspunde

    Noi avem frumusețea Grădini Romane……ciorile

  3. Garuboz Răspunde

    Mai ce scarbe Asociatia Agricultorilor Maghiari da voi de ce tot timpul faceti separatisme luavar dreacu neamu vostru spurcat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.