Ultima actualizare: ieri, 19:28

Locale

Tânăr (18 ani) din Satu Mare, în scaun cu rotile, are nevoie de bani pentru operația la coloană

Roland, un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Satu Mare, are nevoie de ajutorul sătmărenilor. Tânărul își duce traiul într-o baracă de lângă stadionul UNIO, într-un scaun cu rotile, suferind de o afecțiune congenitală a coloanei.
Băiatul face parte dintr-o familie cu șapte copii, mama este grav bolnavă, suferind de diabet zaharat și probleme cardiace, iar tatăl băiatului a lucrat la Florisal până luna trecută.
Un sătmărean ce îl vede pe Roland zi de zi în zona UNIO cum încearcă să strângă bani pentru operația de care are nevoie la coloană face un apel către oameni, să îl ajute pe tânăr.
„Nu a cerut, nu a cerșit, doar a stat… Pentru cei care doresc să îl ajute, poate fi găsit la barăci lângă stadionul UNIO. Poate găsim și o cale de a-l ajuta. Este deosebit acest copil!”, transmite sătmăreanul.
Dacă doriți să îl ajutați sau să aflați mai multe detalii, îl puteți contacta pe Roland la numărul de telefon: 0757366780

2 comentarii

  1. Linda Răspunde

    Oare câți “foști” candidați la primărie il vor vizita?
    Din banii pt campanie (! si nu numai) se puteau ajuta oameni cu nevoi speciale

  2. Un necunoscut Răspunde

    Fratilor, nu va suparati pe mine dar acest copil chiar cerseste si intinde mana. Nu mi o luati in nume de rau…si eu ii dau, dar ati spus ca nu cerseste…o face in fata la restaurantul Tei, dar este unul dintre cei care cersesc si au bun simt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.