Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

VIDEO. Un sens giratoriu uriaș se construiește în Satu Mare. Imagini din dronă!

Un nou sens giratoriu uriaș se construiește în Satu Mare, acesta urmând să facă legătura între DN19A și centura de ocolire a municipiului Satu Mare. Lucrările la sensul giratoriu din vecinătatea aeroportului sunt avansate, fiind turnat o parte din asfalt.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex. Care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

,,Am luat pulsul lucrărilor de pe șantierul VO Satu Mare, obiectiv pe care s-au făcut progrese semnificative, ajungându-se la un stadiu fizic de 52%, lucrările la Podul peste Someș. Parte componentă din varianta de ocolire, având o evoluția bună care ne dă speranțe că la finalul anului acest obiectiv va fi finalizat”, a declarat ministrul Transporturilor Lucian Bode, în cadrul vizitei la Centura Sătmarului.

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Ca a zis Bode ca va fi gata ma indoiesc , iar daca a zis vorbeste tampenii . Inca nu e gata proiectul de relocare a stalpilor electrici , care apoi tre finantat si executat si nu se face hop-top . La anu si la multi ani va fi gata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.