Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Adrian Cozma: Piețele agroalimentare rămân deschise!

Adrian Cozma spune că piețele agroalimentare vor rămâne deschise, precizând că în cursul zilei de mâine se vor anunța măsurile pentru piețe: ,,Sunt convins că producătorii noștri își vor vinde produsele în continuare și în condiții bune și sigure”.

Redăm, mai jos, anunțul făcut de Adrian Cozma:

,,Cred că e important ca toți producătorii locali, fermierii să poată vinde produsele pe care le au și cred totodată că e nevoie de o mai bună organizare în piețe. Am umblat în multe piețele agroalimentare în această perioadă și lucrurile se pot așeza dacă luăm măsuri bune la intrarea în piețe și la desfășurarea efectivă a comerțului din fiecare piață amenajată.

De altfel măsura Guvernului la asta se referă și cred că e bine să fie ordine în piețe din punct de vedere sanitar. E bine pentru toată lumea. Mâine vom ști exact măsurile pentru piețe și nu numai și sunt convins că producătorii noștri își vor vinde produsele în continuare și în condiții bune și sigure.”

14 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Băi Cozma , oare nu eşti din P.N.L sau eşti abnezic ca şi prietenii tăi evazionişti Mitică şi Beny .Ce partid de lepre să distrugeți țara , tot ce este românesc nu este bun , trebuie distrus şi închis , doar de la super market trebuie cumpărat .Ruşine vouă .

    • Bogu Răspunde

      Ce gasesti tu romanesc prin piete? Sincer….Comercianti cu certificate de producator rezolvate si marfa de angro. E mult daca sunt 10% producatori din Romania.

    • ... Răspunde

      … “abnezic”… ???

  2. Tu Răspunde

    Si la piata umbla calare?

  3. Dacus Răspunde

    ” producătorii noștri își vor vinde produsele în continuare și în condiții bune și sigure.”
    asta este una iar realitatea : am dat banii , vanzatoarea si-a lins degetele ,aluat punga si a pus marfa care avea urma e de pamant……si asta repetat .Poate lua de la covid la tetanos toata gama de virusi si bacterii .Intretimp avea masca la barbie, deh virusul a facut mutatii si mai nou intra pe acolo….

  4. Xman Răspunde

    dl Cosma nu cumpăra de la piata pentru că el stă la țară și nu are nevoie sa vină !!!!!!!!! el nu a vazut piata decât din masina de la distanță și la tv!!!

  5. ATENȚIE! Răspunde

    1Adriane poarta masca corect! Nu cu nasul afara!
    2.Fa -o deoarece ești bolnav de Covid,ești asimptomatic și ca sa nu pierzi campania electorală taci mâlc la fel și cei care te-au testat!
    3.Ai luat covid de la protejata ta (fosta amanta) Marian Elena avocat pe care ai infiltrat-o in toate primăriile liberale din județ,unde obține onorarii nesimțite pe care ulterior le impartiti!
    4.Marian elena s-a infectat de la înmormântarea mătușii nasului tău Ressler Stefan,și el la rândul sau infectat in urma contactului cu niște angajați ISU la acea înmormântare!
    5.Cu Marian elena te-ai întâlnit cu o zi înainte sa fie confirmată pozitiv la Ben Cafe unde ați stat cel puțin jumătate de ora te-a-tet,fără masca și unde la sfârșitul întâlnirii ți-a înmânat diferite obiecte (roba,dosare).
    6..Este de notorietate ca sediul tău de campanie este Ben Cafe ,acolo primesti șpaga in plicuri de la Kira și Tantas și ulterior o dai mai departe către șeful tău sau către săgețile electorale.Așa ai procedat și după alegerile locale când ai dat mai multe plicuri primite chiar atunci de la Beny Tantas mai ales unui tânăr Bulibașa !
    NU FI IRESPONSABIL!NU INFECTA OAMENI NEVINOVAȚI!
    Nu este nici o minciuna sau anticampanie,multă lume te-a văzut la cafenea cu Marian Elena confirmată pozitiv Covid 19!Aveti grija la contactul cu Cozma Adrian!

    • Bubu Răspunde

      E tare, asta! Și cam prea la concret ca să nu aibă și o sâmănța de adevăr! De verificat!

  6. Ionut Răspunde

    Adisor tata tovarasul tau,, atentie,, cam da din casa ,daca ii adevart tot ce zice si cred ca este……organele ar cam trebui sa te izoleze, cu ce l_ai suparat de toarna in halul asta!? iesi si dezminte la tv….ca ti se duc pe p..a volturi si o sa calaresti frizianul in loc de fotoliul de deputat!!!

  7. Rrrr Răspunde

    Nu sunt de acord cu inchiderea pietelor. Dar nici nu e corect ca tu ca si agricultor in Satu Mare sa vinzi banane , kiwi sau etc.

    • Rodica Răspunde

      Hehe apoi în stana fiecare casă are 10 bananieri am văzut hectare de kiwi în pod nu mai țin fan cresc clementine

      • ... Răspunde

        Ai uitat de lebeniță. E plin cu ei vara în piață. Mai ceva ca Dăbulenii! Numai “producători autohtoni” îs toți. Aleși pe sprânceană.😨😤😢 Nu știu cum nu sesizează cei în cauză dacă omul simplu de rând observă în 2 secunde?!

  8. Valahu Răspunde

    Pai nu sesizeaza ca nu da voie Govoreche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.