Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare. Se caută zeci de asistenți medicali

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare. Se caută nu mai puțin de 70 de asistenți medicali, potrivit anunțului făcut de către conducerea unității.

Mai exact, se caută peste 30 de asistenți medicali pentru Secția de Terapie Intensivă, 20 de asistenți medicali pentru Secția Medicină Internă, precum și mai mulți asistenți pentru Unitatea de Primire Urgențe, Secția de Boli Contagioase, Pediatrie și Triaj.

Vă prezentăm mai jos toate informațiile:

7 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Oare acum se mai ia taxă ?

  2. radical2 Răspunde

    Pentru 5000 de lei si eu vreu sa-mi fac selfiuri. Care sunt criteriile ? Am pus deoparte ceva bani :))

    • ..... Răspunde

      Nu mai sunt disponibile! ,s_au impartit intre gasca pnl si udmr!,sperante in al treilea val covid in iarna lui 2021!…..dosarele se depun la partid cu 2500euro in ele!mult succes!

  3. Observator Răspunde

    Posturi fara concurs ? Si cum garantati calitatea actului medical in aceste conditii ? Sa ne fereasca Dumnezeu de boala si sa ocolim spitalul ! Vai de noi ce-am ajuns ; cum e posibil sa pui pe cineva -de exemplu – fara experienta , fara examen – la terapie intensiva sau urgențe ? Voi sunteti sanatosi la cap ? Sunt o gramada de persoane care au …..terminat (vorba vine) o scoala sanitara , dar habar n-au sa puna o perfuzie , sa nu mai vorbim de chestii mai complicate . Si ce sa mai zic de CORECTITUDINEA angajarilor ? Anunti de azi pe maine ca sunt locuri disponibile , cand pentru a-ti face doar dosarul cu actele necesare , ai nevoie de cateva zile ! Da la registratura de ce n-ati anuntat ca sunt locuri disponibile de oprerator ? S-au ocupat înainte de a fi înființate ? Iți vine sa regreti epoca de trista amintire psd , cu ce se întampla acum ! Astea da realizari pentru orașul nostru ! Bravo , ati creat noi locuri de munca , a și scazut ….somajul vertiginos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.