Ultima actualizare: azi, 08:03

carantina
Locale

Centrul European pentru Controlul Bolilor: Măsurile actuale din România nu sunt suficiente

Măsurile actuale din România nu sunt suficiente pentru stoparea epidemiei de Sars-Cov-2. Numărul cazurilor și al deceselor va continua să crească cel puțin până la Crăciun, anunță Centrul European pentru Controlul Bolilor.

Autoritatea europeană a emis o serie de proiecții pe țări, privind evoluția pandemiei atât ca număr de cazuri noi, cât și ca număr de decese și situația internărilor în spitale, până pe 25 decembrie. Centrul European pentru Controlul Bolilor arată că, în ciuda restricțiilor zonale impuse de țara noastră, numărul cazurilor noi nu va scădea considerabil până la Crăciun.

Concret, în cazul României, proiecția arată că îmbolnăvirile și decesele vor continua să crească până la Crăciun, dacă rămân în vigoare doar restricțiile actuale.

Mai multe informații, pe Biziday.ro.

5 comentarii

  1. Jean Valjean Răspunde

    Masurile actuale nu sunt suficiente?!!Nicio problema,rezolva iohannis,pentru ca in 6 decembrie vrea ca toata lumea sa fie la vot,acolo unde rata de imbolnavire se poate tripla sau chiar mai rau !! Asadar Centrul asta European sa vina la iohannis si sa-i traga una dupa cap,sau sa-l ia cu totu’,acolo la ei !!

  2. ,Pipo Răspunde

    👍 corect, numai că nu avem noi norocul să scăpăm de Hitler.

  3. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Vor sa ne transforme in colonie din toate punctele de vedere. Ce efecte pozitive au avut madurile din starea de urgenta? Eu nu prea pot sa identific in afara de distrugerea economiei. La fel e in toata aceasta falimentara Europa.

  4. H&R Răspunde

    Dar nici la voi in comisia acea nu-i coșer ceva.

  5. ... Răspunde

    Și când eu spun că tot ce facem de 9 luni de zile nu e bine! Păi normal, nu? Doar să ne uităm la cifre! Și când zic asta mi se spune că sunt negaționist! Nu fraților! Se acționează pompieristico-fantastic! Numai să socotim că oficial 50% din măștile în circulație nu sunt bune!? Cine să le verifice? Noi sau autoritățile lui pește prăjit? Cine a permis să fie introduse în comerț? Noi sau autoritățile lui pește prăjit? Cine a ieșit din carantină/izolare acum o lună pentru întâmpinarea ministrului sănătății în oraș? Noi??? Degeaba ne băgăm în gaură de șoarec dacă nu ducem până la capăt treburile. Între timp inclusiv ieri am văzut polițai umblând fără mască! O fi zicând că are uniformă și ajunge???
    De fapt cred că habar nu au ce să facă, plagiază ce se face în vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.