Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Coronavirus Satu Mare: Niciun caz nou în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus. Incidența în județ este de 1,7, în vreme ce municipiul Satu Mare a depășit pragul critic și a intrat în scenariul roșu. La nivel național s-a înregistrat un nou record, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate peste 7.700 de noi îmbolnăviri.

Până astăzi, 3 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 258.437 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 181.175 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.733 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 7.273 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 02.11.2020 (10:00) – 03.11.2020 (10:00) au fost raportate 120 decese (70 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 7 decese  la categoria de vârstă 50-59 de ani, 34 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 38 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 37 decese la categoria de peste 80 de ani. 114 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 4 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.897. Dintre acestea, 974 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.305.309  teste. Dintre acestea, 30.336 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 17.698 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.638 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 103  teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 3 noiembrie.

 

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    De ce suntem dezinformati si mintiti ???
    Cica azi 0 cazuri la Satu Mare ?
    Ieri 70 azi 0 si totusi Digi24 anunta ca intram in scenariul rosu ? Credeti ca e benefic sa fim mintiti?
    Nu ar fi mai bine sa stim adevarul si realitatea ca sa ne putem proteja mai bine?
    Nu mai postati nimic ca NU va credem in raportarile astea false. Rusine.

  2. Rrrr Răspunde

    Ceva pute in Danemarca.

  3. Logistics Răspunde

    E personal insuficient pt testare, au lucrat in weekend, ieri nu ca au liber…. asta e.

  4. Dan Răspunde

    Nu sunt cazuri pentru ca nu merge lumea sa se testeze. E plin orasul de oameni cu simptome de “gripa” care sunt contacti directi ai persoanelor confirmate cu COVID si nu merg sa se testeze. Mai rua, merg in continuare la lucru. Pentru fiecare caz confirmat sunt cel putin 2-3 persoane ne-testate care au COVID 100%. E plin orasul de “raciti”. Si cine crede ca e o simpla raceala se insala amarnic. Stai bolnav in pat 2 saptamani si tot nu iti revii, asta daca ai norocul sa nu fie nevoie de spitalizare. RUSINE populatiei in primul rand. Pentru ca trateaza cu superficialitate problema, pentru ca nu poarta masti si pentru ca multi isi imbolnavesc colegii de munca si familia din cauza prostiei.

  5. c4s Răspunde

    Astazi s-au dat rezultatele tarziu dar va spun sigur de la fata locului ca sunt cazuri pozitive. Se vor aduna mâine o sa vedeti.

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      NU din rautate sau cinism. Daca esti la fata locului, spune-mi si mie cum au reusit sa scaota pe niste oameni pozitiv care nu s-au prezentat la test, sau cum se diferentiaza, Covid-ul de gripa sau de pneumonie. Se ia totul sub o umbrela?

      • Adevarul Răspunde

        Asta s-a clarificat, numai nu ai urmarit presa ci feisbucul, csre e plin de info eronat.
        Cand nu s-au prezentat, au fost locurile umplute cu alti clienti, dar celalalt schimb a uitat sa schimbe numele, si i-a sunat pe cei inregistrati prima oara, pe prima lista…..

  6. ,Pipo Răspunde

    Votăm PNL o să ne fie bine spunea iohanes

  7. un functionar Răspunde

    Oameni buni daca nu ai bani sa platesti testul normal sa nu fie cazuri noi. Am efectuat pe banii mei testul sotiei simtomatica , a iesit POZITIV in data de 30.10 2020 nici pana acum nu ne-a deranjat nimeni cu un telefon pentru a stabilii cine sunt contactii directi. Tovarasul LUCOVID si papusarul TATARU spun doar la TV de ochii prostilor ca vor face anchete.
    Apropo. platesc lunal 700 lei CAS degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.