Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

COVID-19 | Crește bilanțul deceselor în județul Satu Mare

Alte patru persoane au decedat în județul Satu Mare după infectarea cu noul coronavirus. Este vorba de trei bărbați și o femeie.

,,Persoanele decedate, trei persoane de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 68 și 77 de ani, cu diferite probleme respiratorii, și o persoană de sex feminin, de 65 ani, internate la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, Spitalul Municipal Carei și Spitalul Orășenesc Negrești Oaș”, anunță Instituția Prefectului Satu Mare.

În intervalul 02.11.2020 (10:00) – 03.11.2020 (10:00), la nivel național, au fost raportate 120 decese (70 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    De ce suntem dezinformati si mintiti ???
    Cica azi 0 cazuri la SM ?
    https://www.presasm.ro/covid-19-satu-mare-judetul-ramane-aproape-de-bilantul-de-2000-de-cazuri-romania-inregistreaza-un-nou-record/

    Ieri 70 azi 0 si totusi Digi24 anunta ca in tram in scenariul rosu ? Credeti ca e benefic sa fim minti?
    Nu ar fi mai bine sa stim adevarul si realitatea ca sa ne putem proteja mai bine?
    Nu mai postati nimic ca NU va credem in raportarile astea false. Rusine.

  2. covid 19 Răspunde

    Asta este când eşti analfabet funcţional! Citeşti dar nu înţelegi. Spune clar : nu s-au înregistrat nu că nu au existat, o chestiune birocratică. Stai liniştit că suntem în grafic!

  3. ... Răspunde

    Să citez comunicatul oficial? La Satu Mare 49 de persoane declarate vindecate + 3 care din păcate au decedat. Nici un caz nou declarat oficial, deci 0. Deci per total ar trebui să avem 49+3= 52 de cazuri mai puțin. Oficial.
    Pe mine nu mă interesează că sunt și alte cazuri așa cum probabil cazurile detectate nu sunt toate. Dar calculele oficiale cu declararea a nu știu ce culoare de alertă nu se fac cu date oficiale??? Măi să fiu al naibii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.