Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Cel mai de treabă şofer Transurban. Gestul ce merită tot respectul

Cel mai de treabă şofer Transurban. Gestul unui şofer de autobuz din Satu Mare i-a impresioat pe călători, dar şi pe internauţi. O mămică din Satu Mare a surprins cum şoferul unui autobuz coboară pentru a ajuta o persoană aflată în scaun cu rotile.

“Azi am călătorit cu autobuzul nr 14 care a pornit la ora 9 din micro 17.Am rămas foarte surprinsa sa vad ca în ziua de azi se mai găsesc asa oameni cu bun simț ca domnul șofer din autobuz, care la vederea unui om cu handicap a lăsat într-o parte pragurile autobuzului și a coborit de la volanul autobuzului sa il ajute atit la urcare cit și la coborire. Haideți oameni buni să-l facem cunoscut pentru ca merită tot respectul nostru. RESPECT”, a transmis sătmăreanca.

4 comentarii

  1. Alphonso Răspunde

    Ni se pare ceva iesit din comun, in West asa procedeaza soferii de autobus de ani de zile.
    Daca ne gandim logic undeva este tascul lor de a ajuta calatorii cu handicap.
    Calatorul este clientul lor si serviciile lor trebuie sa acopere si aceasta metoda.

  2. unu Răspunde

    e un gest notabil felicitari, dar cum zice alphonso nu ar trebui sa fie un gest iesit din comun, dar vezi unde e lumea daca ajuta cineva deja e erou cum e medicul , da este este nu contest, dar revenind la west , in anul 2001 am fost in s. u. a si am calatorit pe un drum foarte circulat cu 4 benzi pe sens , ceea ce la noi e inca vis ma refer in ROMANIA , dar ce am vazut m a surprins era o ploaie torentiala si am vazut un politist schimba roata la o masina civila care era condusa de o doamna , acum de aici pot porni comentarii de tot felul, asa ceva nu cred ca vom vedea la noi in tara, deci sa ajuti nu inseamna ca esti erou , e vorba de cei 7 ani de acasa si bunul simt ce nu prea se gaseste in ziua de azi, copii moderni nu zic poftim ci what ???

  3. ,Pipo Răspunde

    La noi milițieni te fac rapid dacă nu ai mască,de celelalte au uitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.