Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Declarația pe propria răspundere în format electronic – COMPLETEAZĂ AICI

Municipalitatea vine în sprijinul sătmărenilor cu versiunea electronică a Declarației pe propria răspundere. Formularul este pus la dispoziție ca și formular on-line de către Primăria municipiului Satu Mare.

Găsiţi declaraţia aici:

https://formular.primariasm.ro/

Municipiul Satu Mare a intrat de azi noapte, de la ora 0.00, în carantină pentru o perioadă de 14 zile, ca urmare a înregistrării unei incidențe a cazurilor de Covid-19 de 7,44 la mia de locutori. Prezent în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a explicat interdicțiile și a lămurit unele aspecte privind deplasarea pe perioada carantinei.

Magazinele alimentare vor fi deschise până la ora 21.00 în fiecare zi, iar magazinele nealimentare vor fi închise sâmbătă și duminică și în sărbători legale, în cadrul centrelor comerciale mari. În timpul săptămânii vor fi toate magazinele deschise până în limita orei 21.00. De asemenea, și piețele alimentare sunt deschise fără nicio excepție.

Fiind piață nealimentară, Piața de Vechituri din Satu Mare va fi închisă în următoarele 14 zile.

Pe baza declarației pe propria răspundere, sătmărenii se vor putea deplasa la saloanele de înfrumusețare sau saloanele de masaj, la cabinete medicale sau la frizerie. De asemenea, sătmărenii își vor putea vizita proprietățile aflate în afara municipiului Satu Mare.

Se poate face deplasarea în afara orașului pentru anumite sărbători religioase. În municipiul Satu Mare însă, la slujbele religioase, în interiorul lăcașelor de cult, cu păstrarea distanței fizice, pot participa doar locuitorii zonei carantinate (municipiul Satu Mare).

Tot pe baza declarației, sătmărenii se vor putea deplasa cu autoturismele la service, la efectuarea ITP sau la spălătorie.

Pe lângă motivele de deplasare ce apar pe declarația pe propria răspundere, mai există multe alte motive ce stau în picioare, spune prefectul Radu Bud. Orice alt motiv de deplasare aveți, puteți completa cu scris olograf pe declarație, întrucât e nevoie de o justificare.


CITEȘTE ȘI:  

10 comentarii

  1. Tibi Răspunde

    Buna,
    Dupa descarcarea documentului generat, pe dispozitiv, nu se poate deschide.

    • ... Răspunde

      Probabil asta și era ideea. Adică ca să ne plimbăm cu hârtia completată, România forever NE – digitalizată.😪
      Luptăm împotriva pandemiei cu astfel de pseudomăsuri. Până-n primăvară nu scăpăm de fițuică. Nu este cum mai ales că nici în ruptul capului nu pricep cum crește de pe o zi pe alta indicele ăsta de îmbolnăvire pentru că numai față de ieri avem cu 39 de bolnavi mai puțini. Dacă sunt mai mulți bolnavi declarați pozitiv înainte și acum declarați sănătoși decât cei care au fost depistați acum ( 161 noi bolnavi față de 200 declarați sănătoși) atunci indicele trebuia să scadă față de ieri. Dar cine sunt eu? Doar un biet inginer.

      • HeHe Răspunde

        Nu cred ca esti inginer ( poate ai o diploma cum au altii doctorate )ca ai sta mai bine cu logica , cred ca esti o infectie mai rea decat covidul ! 🙂

        • Iulică Răspunde

          Se laudă că e inginer de când a descoperit emoticoanele din telefon, dar mai devreme se certa cu bot-ul care face reclamă la un site de întâlniri. Cam ăsta îi e nivelul…

          • Iulică

            Iar mă cert cu mine însumi. Trebuia să-mi iau totuși pastilele.

          • ...

            Dacă ție îți convine ca de exemplu la anunțul de deces a actriței apare anunțul de #futailibre a vreunui descreierat…. Apoi scuză-mă că te-am întrerupt din plăcere….😱😤🥶

        • ... Răspunde

          Dragul meu. Fă un calcul înainte de a afirma ceva. Nici nu trebuie să fii inginer ca să îți dai seama că midul de calcul șchioapătă. Îți demonstrează orice copil de generală. Și sunt inginer pe bune. Nu ca și tine cu 4 clase și simplu lucrător pe bandă la vreo plantație de sclavi. În loc să arunci afirmații aiurea convinge-mă cu argumente că nu am dreptate.

    • Alice Răspunde

      18❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.