Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. Un nou incendiu în județ! Casă distrusă de flăcări

Azi-noapte, la ora 01:55, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit  din localitatea Prilog Vii.                                       

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 11 pompieri militari, aparținând Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și șase pompieri voluntari din cadrul SVSU Orașul Nou. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului. Reacția promptă a pompierilor a salvat o locuință și o anexă gospodărească, situată în imediata vecinătate .

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului jarul sau scânteile provenite din coșul de fum necurățat corespunzător. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars întreg acoperișul și mobilierul de la parterul clădirii și s-au degradat demisolul clădirii și anexa de depozitat lemne.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. Alice Răspunde

    11❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.