Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Kirilă Funerar are un nou sediu în Satu Mare!

Ce servicii vă pune la dispoziție firma de servicii funerare?

Pierderea unui om drag e o lovitură în viața noastră. Iar când cineva trece la cele veșnice, vrem să știm că avem lângă noi un sprijin, un ajutor care se ocupă de tot ce înseamnă pregătirea decedatului pentru înmormântare și de întocmirea documentelor legale.

Firmele funerare există tocmai din acest motiv, să ne ajute să ne luăm „Rămas bun!” într-un mod frumos și plin de grijă.

Kirilă Funerar a deschis un nou magazin în Satu Mare

Din compasiune și dorință de ajutor, s-a deschis și noul magazin al firmei de servicii funerare Kirilă Funerar, din Satu Mare. Magazinul se află pe strada Prahovei, R25, la aproximativ 100 de metri de Spitalul Nou.

Este un loc în care angajații primesc oamenii cu căldură și empatie, atât de necesare în momente delicate.

De ce să apelați la o echipă de profesioniști în domeniul funerar?

Când cineva moare cel mai sigur e să apelăm la o firmă de încredere, cu tradiție în serviciile funerare, cum e și Kirilă Funerar.

Experiența își spune cuvântul indiferent de domeniul de activitate, și ne consolează să știm că omul care ne-a fost apropiat de-a lungul vieții, e tratat cu respect și după moarte.

Totodată, firma vă ia de pe umeri și grijile legate de documentația legală, transport sau sicriu.

Face toate acestea cu profesionalismul dobândit după mii de cazuri. De 16 ani, a ajutat peste 9.500 de familii în clipele dureroase din viață.

Ce servicii vă oferă?

Kirilă Funerar asigură toate serviciile de care avem nevoie în momente de cumpănă. Este vorba despre transportul defunctului cu o autoutilitară specială (în oraș sau alte localități), îmbălsămare profesională, întocmirea dosarelor pentru obținerea certificatului de deces, adeverinței de înhumare și ajutorului de înmormântare.

Produsele pe care vi le pune la dispoziție sunt sicrie elegante, la toate categoriile de prețuri, cruci metalice, lumânări, coroane și aranjamente florale.

De asemenea, dacă un apropiat a decedat în străinătate, Kirilă Funerar oferă servicii complete de repatriere decedați.

Așadar, în ultima zi pe care cel drag și-o petrece pe pământ, să îi arătăm tot respectul și mulțumirea pentru clipele în care ne-a fost alături!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un comentariu

  1. S

    Mai … , ia explica-mi mie cum poate o firma de pompe funebre care nu are angajați cu acces la morga sa intre în morga , sa toaleteze și sa îmbrace mortul ? Morții tai sunt îngropați în pielea goala ?

Comentariile sunt dezactivate.