Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Radu Panait, câștigătorul moral al alegerilor locale, își dorește să ne reprezinte în Parlament

Radu Panait, candidatul USR PLUS pentru Camera Deputaților, este un antreprenor în vârstă de 35 de ani. A lucrat toată viața în mediul privat, activând în domeniul IT, iar intrarea sa în politică a venit abia după ce a demonstrat că are succes în mediul profesional. Radu Panait conduce una dintre cele mai importante firme de IT din județul nostru.

În urmă cu aproape două luni a candidat pentru postul de primar al municipiului Satu Mare, fiind clasat pe locul 2. Această competiție electorală l-a ambiționat și i-a arătat, totodată, că sătmărenii vor o altfel de politică. Oamenii din această zonă sunt sătui de modernizări de fațadă doar pe pe ultima sută de metri a mandatului și au îmbrățișat cu drag noua abordare a candidatului USR PLUS. Campania lui a fost de-a dreptul inovatoare, câștigând încrederea multor sătmăreni, dar cel mai important lucru e că a oferit speranță oamenilor că și Satu Mare se poate dezvolta precum comunitățile din vestul Europei.

Pentru a ne putea reprezenta are nevoie de o mobilizare generală la vot. La acest lucru putem participa cu toții, dând un telefon apropiaților și convingându-i să meargă la vot.


Sursa: USR-PLUS Satu Mare

9 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Am urmărit emisiunea de la Informția tv , Panait este exact ca şi Romeo Nicoară , parcă sunt retardați .
    Sperăm să nu îl mai voteze nimeni , hoții strigă hoții , asta este realitatea tristă despre U.S.R , cteația lui Sebi Ghiță .

    • Mişu Răspunde

      Un papagal care a urcat pe valul prostimii , un profitor , anti religie , nu au jurat pe biblie la depunerea jurământului la Consiliu Local .

  2. Nicoleta Malanca Răspunde

    M…e U.S.R
    BARNA A DELAPIDAT 6.4 milioane de euro în proiecte pentru copii cu dizabilități .
    O Românie fără hoție adică fără U.S.R

  3. Alice Răspunde

    21❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Sa-i explice cineva faptul ca nu exista “castigatori morali”. Este un castigator, iar restul “looseri”. Ca sa-i fie clar si lui,

  5. Ember Răspunde

    Ce castigator?
    Eventual la reclame (pentru skittles) penibile care intrerup videoclipurile ( mi-a trebuit o zi intreaga sa ma uit la un videoclip de 5 minute).
    Macar sa muncesti putin la continut: Adica sa si spui ceva

  6. Smile Răspunde

    Ciudat că şi la cei de la PresaSM, apare aceeaşi postare, vezi: https://www.presasm.ro/radu-panait-castigatorul-moral-al-alegerilor-locale-isi-doreste-sa-ne-reprezinte-in-parlament/, cei de la USR plătesc presa locală ca să îl pupe pe candidatul lor, iar titlul care îl declară pe candidatul USR, câştigătorul moral al alegerilor, cred că se adresează proştilor, îi exact cum o scris Vulpea bi-polară, există un câştigător şi atât.

  7. radical2 Răspunde

    Foarte bine. Le da clasa la toti. Nu il poti compara cu Stef :))). Nici nu intra in discutie.

  8. c-block Răspunde

    Acest câștigător moral avea datoria morală ca să ne reprezinte în CL și măcar să încerce să facă ceva pentru urbe. Că doar de aia a fost votat, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.