Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

VIDEO. Chef într-un bar din judeţul Satu Mare, în plină pandemie

Chef “adevărat” într-un bar din judeţul Satu Mare, în plină pandemie. Mai multe persoane din judeţul Satu Mare au făcut un chef de pomină, ignorând toate interdicţiile impuse de autorităţi şi au transmis live pe Facebook o parte din petrecere.

Totul s-a petrecut într-un bar din localitatea Stâna. Oamenii pur şi simplu au ignorat faptul că sunt interzise petrecerile, nu poartă mască, sunt zeci de persoane într-o încăpere, neţinând cont de pericolul răspândirii virului. Mai mult, în barul respectiv sunt şi jocuri de noroc, activitate interzisă de Guvern în această perioadă.

Întreg județul Satu Mare a intrat în scenariul roșu, după ce, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 140 de cazuri noi de coronavirus.

Tot mai multe localități din județul Satu Mare, în scenariul roșu. Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este în trend ascendent, a anunțat astăzi Instituția Prefectului Satu Mare, fiind confirmate în medie 100 de îmbolnăviri pe zi, astfel că numărul localităților unde rata incidenței a depășit 3 la mia de locuitori a ajuns la 18.

Până astăzi, 8.009 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 08.11.2020 (10:00) – 09.11.2020 (10:00) au fost raportate 130 de decese (72 bărbați și 58 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț,  Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș,  Ilfov și Municipiul București.

VIDEO: Chef într-un bar din judeţul Satu Mare – Facebook

8 comentarii

  1. Curiosul Răspunde

    Închideți toate barurile

  2. ... Răspunde

    E balul de după încheierea recoltei de banane?

  3. Jean Valjean Răspunde

    Romii “bombardieri” din Stana au sarbatorit “Ziua usilor deschise” ! Desigur,nu usile lor ! 😁😂😁

  4. Driver Răspunde

    Stăna, asta zice tot.
    Bombă ar trebui peste ei !….din acela atomică.
    Ruşinea societății.

  5. H&R Răspunde

    Rai mai sunteti! Lasati sa faca chefuri! Dar… izolati-le pentru vreo 20 de ani acolo. Ermetic.. :))

  6. Dorian Răspunde

    Pana aici se simte mirosul, duhoare.
    E sarbatoare la ei, s-au bransat la reteaua electrica.
    Stana :))

  7. Xman Răspunde

    Țiganoii sunt asimtomatici, așa că nu ai treaba cu ei, e legea lor tigănească, așa sunt e,i nu ai cum să-i schimbi!!!!!!!!!!!

  8. ... Răspunde

    Am înțeles că s-au dat niște amenzi pentru kretinii ăștia. Dar degeaba. Faptul este consumat. Ajunge ca unul din ei să fi fost bolnav.😥😨🤮
    Parcă văd că vor intra în carantină strictă cu baraj de la poliția la marginea cătunului. Merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.