Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO. Accident grav pe Meseș. Drumul spre Cluj este blocat

ACTUALIZARE. Accident mortal provocat de o sătmăreancă în vârstă de 18 ani pe Meseș! Şoferiţa a intrat în coliziune frontală cu un camion, iar în urma impactului, o femeie în vârstă de 49 de ani – pasager în autoturismul condus de tânără – a decedat pe loc.

,,Vineri, 11 decembrie, o adolescentă de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, pe direcția Zalău – Cluj Napoca, la km 77+700 m, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care circula din sensul opus”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 49 de ani și rănirea altor două persoane, toate pasagere în mașina condusă de adolescentă. Polițiștii sunt prezenți la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Știrea inițială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN1F Cluj – Zalău, la kilometrul 77+800 de metri (judeţul Sălaj), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autocisternă(transporta furaje).

Potrivit primelor date, o persoană a fost rănită grav iar alte două uşor. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

Se estimează ca traficul să fie reluat în 40 de minute.

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    3❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.