Ultima actualizare: ieri, 22:11

Locale

FOTO. Nenorocire de la un cablu defect. Cinci copii au rămas fără casă!

Nenorocire de la un cablu defect. Cinci copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului și fără toate lucrurile. Nenorocirea s-a petrecut astăzi, în satul Sărătura.

Astăzi, în jurul orei 14:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al judetului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Sărătura.

La fața locului s-au deplasat 15 pompieri militari aparținând Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD  cu modul de prim ajutor și 8 pompieri voluntari din cadrul SVSU Ardud.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără generalizat la nivelul întregului imobil.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric la un conductor electric defect.

Jandarmul Răzvan Ţiplea a şi sărit în sprijinul familiei:

“De multe ori mi-a făcut plăcere să ma implic în cazuri sociale și sa ajut cât de multă lume . Azi am o durere imensă în suflet. Casa prietenului meu de suflet, Casian , a luat foc. E arsă si distrusă în proporție de 90% deci nu se mai poate face nimic cu ea decât demolată și construit altceva !!! Copiii au rămas si fara haine, caiete, acte, tot ce va puteți închipui !!! Suntem înainte de cea mai frumoasa Sărbătoare: Crăciunul !!! Putem face ca cele 5 suflete, 5 copilasi sa zâmbească din nou , sa fie fericiți și sa treacă mai ușor peste aceasta grea încercare. Știu ca e greu , perioada aceasta nu priește tuturor. Nu vreau sa treacă nimeni prin aceasta nenorocire dar totuși uite ca lor li s-a întâmplat de data asta . Data viitoare o pot păți eu , sau tu sau oricare altul !!! Dar din dar vom face rai !!!

Avem nevoie de: materiale de construcții, voluntari dacă se oferă cineva, haine pt copii de la 2 ani (o fetița) pana la 12 ani cel mai mare băiat.

Deși nu are nici telefon smart si nici tabletă (fiind nevoit sa meargă zilnic pe jos 4 km pt a-si face temele ) ii promit lui CASIAN ca voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a-i reface casa !!!!”, a scris Răzvan Ţiplea.

Dacă nu puteți dona, distribuiți acest articol pentru a se găsi cât mai mulți oameni care pot dona!

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    12❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.