Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Razii de amploare în Socond și Stâna. Polițiștii au aplicat zeci de sancțiuni

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi, au organizat și desfășurat la data de 22 decembrie, o acțiune pe raza localităților Socond și Stâna.

Astfel, polițiștii au acționat pe raza localităților Socond și Stâna pentru prevenirea și combaterea infracționalității contra patrimoniului, contra persoanei, în special a infracțiunilor silvice, a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus. În urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a 92 de persoane, au fost verificate 47 de locații de interes și au fost controlate peste 40 de autovehicule.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.000 de lei, dintre care 10 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuale, pentru prevenirea infectării cu virusul COVID-19. De asemenea, au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și a fost constatată în flagrant delict o infracțiune la regimul rutier.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au depistat în jurul orei 08.30, pe raza localității Stâna un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa, atât în uniformă cât și în civil, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Sursa: IPJ Satu Mare

10 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    “Razii”,”amenzi”,”actiuni”…exact pe degeaba ! Pe portoricani ii doare la basca de amenzile politailor si jandarmilor ! O sa le plateasca,aha fix la poolivara !! N-au tremurat ei de frica militienilor,darmite acum de frica politailor !!Ha,ha !!

  2. Sorinel Răspunde

    Vom vedea cum e cu plata și resoectarea legilor și ale autorităților !!!

    • comentator Răspunde

      Nicicum. Îți zic eu că de fapt pe nimeni nu interesează acest aspect “mărunt”. A fost o acțiune. Check. Punct bifat. Cu o zi mai aproape de pensia specială!😣

      • Rita Pavone Răspunde

        Prietene,oamenii legii fac exact cat le permite legea.Daca ar incalca-o ar risca sa ajunga someri,ori poate la puscarie.Romania s-a aliniat legilor europene,si poate chiar si tu ai fi revoltat daca politia si jandarmeria ar actiona “altfel”,desi de foarte multe ori situatia ar impune-o.Te asigur eu ca daca politistilor si jandarmilor legea le-ar permite si “altceva” alta ar fi situatia,insa riscul ar fi ca s-ar putea ajunge la abuzuri mascate de puterea legii.Atunci cum naiba o fi bine ?

        • comentator Răspunde

          Sunt de acord cu marea majoritate a comentariului. Mai puțin prima propoziție. Aș putea să-ți enumăr n exemple cu situații în care fac ce le taie capul sau se folosesc de statut pentru altceva. Dar nu e treaba mea. Sunt alții plătiți pentru asta. Singura remarcă e că în mod foarte interesant forțele de ordine descoperă doar atunci când au de-a face cu brazilieni naturalizați că sunt niște legi de respectat și vai nu pot face chiar orice contra haiducilor secolului 21. Naturalizații va să zică au drepturi. Baba cu pătrunjel are numai dreptul la tăcere, dreptul la încasat amendă și dreptul la vot.

  3. Profu Răspunde

    Măi fraților ăștia negri sunt votanți lau govor fraților.f.în guriță.

  4. Satmarean Răspunde

    Mâncaiar focu să-i ardă !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.