Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Pataki Csaba anunţă surprize la alegerea viceprimarilor. Va fi “un pic altfel”

Preşedintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat, astăzi, că vor fi surprize la alegerea viceprimarilor municipiului Satu Mare.

Practic, la nivel de judeţ a fost încheiată o alinaţă UDMR-PNL pentru formarea majorităţilor, chiar în şedinţa de azi fiind votaţi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, Ioan Rus şi Valer Beseni din partea PNL.

Întrebat dacă această alianţă se va păstra şi la nivelul municipiului Satu Mare, Pataki a răspuns. “Probabil, dar poate că un pic altfel”.

El nu a vrut să dea mai multe detalii despre alegerea viceprimarilor.

“O să vedeţi la momentul potrivit. Să aveţi răbdare. Şi Anul Nou e plin de surprize”, a spus Pataki.

4 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Pataki tu doar după Tisa poți să decizi ! Adi Cosma ).te rezolv eu de la capitală cu contractatele cu tarr și firma fantomă condusă din Hungaria anul nou o să aducă surpriză ha ha !!!!

  2. ;)))) Răspunde

    un pic altfel……cu viceprimar de la PSD……mirciulica stie cum sta treaba,daca vrea UDMR sa se finalizeze podul in 4 ani,daca nu va ajunge ca autostrada codrului,govor magnatul judetului care le face si desface pe toate!:)))

  3. Fasz Răspunde

    Pataki, știi ce e mai altfel? 69

  4. vasile Răspunde

    N ati inteles. Un viceprimar PNL si unul UDMR. Nu l enervati pe Gabor ca amandoi viceprimari vor fi de la UDMR. Oricum de la PSD nu poate sa fie, relatiile cu Mircea Govor sau stricat de tot dupa ce Stef a ajuns presedintele Consiliului judetean. Iar daca va ganditi bine Mircea Govor a ajuns vicepresedinte la Consiliul judetean Satu Mare datorita UDMR, fara ei nu ar fi facut 1 minut cariera in viata lui.
    Dupa ce a ajuns vicepresedinte Mircea Govor si Stef presedinte la Consiliul judetean Satu Mare Govor a intors spatele celor de la UDMR, lucru pe care Pataki, Kereskenyi, Gyuszi etc., nu l au uitat. De fapt acuma incepe cu adevarat plata politelor UDMR catre fosta conducere PSD. Oricum la rezultatele obtinute PSD nu poate avea pretentii sub nici o forma, dar pot visa 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.