Ultima actualizare: azi, 21:07
Locale

Chef spart de poliție în Țara Oașului! Poliția a dat amenzi în valoare totală de 1.500 lei

Chef spart de poliție în Țara Oașului! O petrecere care a avut loc, astăzi, în căminul cultural din localitatea Bixad s-a încheiat după ce petrecăreții au fost surprinși de polițiști. Oamenii legii au oprit evenimentul și au aplicat zece amenzi în valoare totală de 1.500 lei. 

„Azi, 1 ianuarie, in jurul orei 18.40, politistii negreșteni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe raza localității Bixad, la Căminul Cultural din localitate are loc un eveniment privat, la care participa mai multe persoane.

In urma intervenției politistilor, evenimentul a fost intrerupt iar organizatorul și 10 participanți au fost sancționați cu amenzi in valoare totala 1500 lei, conform Legii nr. 55/2020”, transmite Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare. 

6 comentarii

 1. alexandra Răspunde

  Petrecăreții nu erau oseni!!!Osenii adevărați au cuțite și știu când și cum sa le folosească!

 2. România Răspunde

  Tche se faci dak e proshti shi transmit live kheful ?!?!? Multă minte care nu e ?!?!?!

 3. Bianca Răspunde

  Nu e adevarat nimic din ce spun, zic aceasta deoarece varamea a fost acolo, și stiu câte ceva din ce mi-a povestit. In primul rând nu sau dat amenzi (le-au dat niște avertismente), in al doilea rând nu au fost multe persoane ( 25-30 aprx.) și in plus toți aveau masca și păstrau distanță între ei. Așa ca va rog frumos nu mai vorbiți aiurea.!

  • a* Răspunde

   Off, off! “varamea”???? Oricum 1500 RON împărțit la 10 persoane nici măcar avertisment nu e pentru ei. Curată bătaie de joc! Am bifat încă o acțiune de “”așa-zisă prevenție”. Dar la cuantumul amenzii cred că s-a dat pe tulburarea ordinii și liniștii nu pentru covid. Cum vine asta?

 4. Lucifer Răspunde

  Stai să vezi ce avertismente o să vă dau când o să muriţi de invidie. Sufletul vostru şi aşa e pierdut.
  Vai de capul vostru.

  Dacă vrei să bei, poţi să o faci şi singur la tine acasă. Fără să deranjezi pe nimeni.
  Halal, omenire tâmpită, lovită cu tufa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.