Ultima actualizare: azi, 13:11
Naţionale

VIDEO. Mașina Poliției, impact puternic cu o Ambulanță. Ambele interveniseră la același caz

Doi poliţişti au fost răniţi grav vineri după ce maşina de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu o ambulanţă, pe DN 64 Caracal-Găneasa. Ambele echipaje interveniseră la acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea în accident. De asemenea, au fost răniţi şi asistenta şi şoferul ambulanţei.

În urma ciocnirii, ambii poliţişti din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanţă a fost rănit uşor, toţi fiind evaluaţi medical la faţa locului.

Conform IPJ Olt, ambele echipaje interveneau la acelaşi caz şi anume preluarea unei persoane cu comportament violent şi transportarea acesteia la o unitate medicală. În afară de cei doi poliţişti, au mai fost răniţi asistenta medicală, ambulanţierul şi pacientul care fusese preluat.

“În urma unui apel prin SNUAU 112, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti, împreună cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt au intervenit pentru a transporta la o unitate medicală o persoană al cărei comportament era deviant. Persoana violentă a fost transportată cu ambulanţa, iar echipajul de poliţie însoţea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcţiune”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Sursa citată menţionează că la un moment dat pacientul a devenit violent, conducătorul ambulanţei a frânat brusc, moment în care echipajul poliţiei a intrat în coliziune cu acesta, evenimentul petrecut pe fondul unui carosabil uşor umed.

Traficul rutier a fost oprit pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Sursa: ProTV

12 comentarii

 1. Vulpea bi_polara Răspunde

  Incredibil. Gaborii n-or pastrat distanta/adaptat viteza la conditiile de drum?!
  Pai daca soferu era simplu de impozite se si laudau cu intocmirea dosarului penal. Asa insa, il vor scoate erou pe tablagistu de la volan, pentru ca…”putem”.

 2. Osan Răspunde

  A 8 minune doar la Caracal Ha ha ha

 3. Bode Răspunde

  Ni, las-on pulă de teeabă dară !!!

 4. Bode Răspunde

  No, las-on pulă de treabă dară !!!

 5. ,Pipo Răspunde

  Can filme cu proști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.