Ultima actualizare: azi, 16:47

hoti catalizatoare
Locale

FOTO. Hoţi de catalizatoare la Satu Mare. Le taie noaptea cu flexul!

Hoţi de catalizatoare la Satu Mare. Un sătmărean avertizează, pe Facebook, că hoţii de catalizatore care acţionează în alte oraşe au ajuns şi la Satu Mare. El s-a trezit că maşina sa, un Golf 4, parcat în Micro 17, nu mai avea catalizator, acesta fiind tăiat cu flexul.

“Hotii de catalizatoare au ajuns si la Satu Mare, astazi am avut marea placere sa constat ca nu mai am catalizator pe masina, pur si simplu a fost taiat cu flexul, iar sonda lambda a fost deteriorata, rupta. Furtul s-a produs in timpul noptii de 19/20 Ianuarie in micro 17. Masina in cauza este un Golf 4 pe benzina. Fiti foarte atenti unde parcati automobilele”, a arătat acesta.

Aşadar, aveţi mare grijă unde vă lăsaţi maşinile.

15 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    Politistii tot in greva sunt,?parca le trebuia marire de salar…

  2. D. Răspunde

    Ei sunt în grevă decând se angajază și până la 40 zeci și ceva de ani când se pensionează !!!

  3. H&R Răspunde

    Politistii sunt mana in mana cu infractorii. Ba chiar trebuie sa le apere pe infractori, si sa le ajute cand fac ciordeli. Am ajuns chiar in halul asta. Romania mare, cine fura are!

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Cand s- au facut primele parcari cu rezervare pt locatari s- a promis ca vor fi iluminate si supravegheate video. Bineinteles ca nu sunt ,dar abonamentul se incaseaza anual . In alte tari civilizate , deja era o mobilizare in fata primariei pt a cere explicatii, pe cand noi suntem comozi si asteptam , acuzam, vorbim aiurea,ne certam intre noi etc. Rezultatul: ramane la fel si fiecare se descurca.

  5. 007 Răspunde

    Iara-si atacati politia, viitorii si/sau posibili infractori eliberati ,cu teorii de retardati mintali.Pai mei natarailor, cei care escrocheaza si/sau fura,adica hotii ,probabil ca voi,care nu nu te iarta de nimic oriunde si oricand,oare NU PROFITA de FAPTUL ca TOATA LUMEA (HOTILOR) ATACA POLITIA SI NU INFRACTORII ???Pai de ce jegurile alese de tine fac legi pentru infractori si nu pentru VICTIME si TU nu-i INTREBI DE SANATATE.DE CE ????!!!.Pai spuneti ce vreti,adica,cand il prinde politia sa-l execute pe loc,spre satisfactia voastra ,si nu sa-l elibereze unele jeguri din justitie, ca nu reprezinta risc social,daca-ati inteles.Iar maine/poimaine, ei, HOTII (ca VOI), o iau de la capat,ca oricum EI STIU ca nu patesc NIMIC… iar politia este din nou de vina ca sunt liberi,in retardul vostru,nu-i asa ?!
    P.S.Pentru toti ,,infractorii”de pe aici,NU SUNT POLITIST,doar ca doresc ca politia cu toate uscaturile din ea,sa-mi asigure linistea mea si a familiei mele,cat de cat…DESIGUR si cu APORTUL MEU.

    • H&R Răspunde

      @007. Daca tu nu esti politist atunci nu e o problema ca in Parlamentul Romaniei stau numai oameni cinstiti. Am incredere in ei.

    • AziNu Răspunde

      Se vede ca esti politist: “iara-si” . Aici ai scris pe alta limba: “Pai mei natarailor, cei care escrocheaza si/sau fura,adica hotii ,probabil ca voi,care nu nu te iarta de nimic oriunde si oricand,oare NU PROFITA de FAPTUL ca TOATA LUMEA (HOTILOR) ATACA POLITIA SI NU INFRACTORII ???” … Stai ca nu e bine…. tu nu ai scris nici o propozitie calumea! Vai de gramatica ta! Cum ai reusit sa scrii astfel de propozitii? Ai scris o ciorba

  6. Satmarean 1 Răspunde

    @007. CORECT

  7. antiretard Răspunde

    @0,007….Asta te tradeaza dragul meu ca esti din politie:faptul ca tu doresti liniste pentru ,,uscaturile” din sistem.Noi ceilalti care suntem cetateni onesti ai acestei tari ne dorim o politie eficienta,fara perversi (vezi cazul Vaslui,morcov in anus) mereu in slujba cetatenilor,formata din oameni dedicati profesiei!N-ai coloana vertebrala,jignesti si esti arogant fara nici un motiv,doar pentru ca te crezi buricul pamantului…

  8. Girofar Răspunde

    Politia isi “face treba” strict atunci cand poate sa nascoceasca un motiv sa iti dea amenda, sa isi faca norma lunara. ATAT. Deci tot de pe cetatenii care nu sunt infractori, belesc banii. Ramane sa mearga sa ii dea omului asta pagubit de catalizator, si o amenda ca s-a parcat intr-un loc unde nu e iluminat calumea. Ca sa se intampla de obicei, cand chemi politia pentru ceva, iti da tot tie amenda. Si da, unii din ei sunt pe mana cu infractorii, sau chiar infractori. Si cand nu mai au loc unii de altii, se sapa intre ei. Sunt destule cazuri in presa, o cautare scoate simplu la iveala ce si cum. In rest, aratati-mi mie cazuri rezolvate de militie, unde cineva a fost pagubit. Credeti ca acestui om ii va gasi catalizatorul? Probabil i-au si spus deja sa isi ia gandul de la el, ca nu au ce face. Asa mi-au spus si mie cu ata ocazie, cand mi s-a furat un aparat foto. E egal cu 0 militia. Sunt buni doar sa te bata cand sunt mai multi decat tine, (altfel fug cu frunzele de la morcov atarnand din partea din spate). Si sa iti dea amenda, tot tie, care ii platesti salariul. Niste sclavi in uniforma. Si va mirati ma ca va considera lumea niste taraturi si jegul societatii? Daca asa va compoetati.

  9. 007 Răspunde

    antiretard,doar tu si cei ca tine se simt jigniti.Stii tu bine de ce …Iar cu jignirile las-o mai moale.Eu nu jignesc, va cataloghez doar pe nivele de inteligenta si scoala,in functie de ce si cum ganditi sau postati unii p(R)ostaci de pe aici si aiurea.Eu vad ca se simt jigniti doar prostii,erscrocii,infractorii,jegurile.semidoctii,care vor sa ne manipuleze si sa ne prosteasca PE FATA,dandu-ne lectii despre tot si despre toate, dar neintelegand nimic din DOCTRINA unei DEMOCRATII ,cu responsabilitatile si drepturile ce le revin cetatenilor,fie ei infractori si/sau ratati,indiferent de palierul social si/sau profesional pe care se gasesc.
    P.S.1.antiretard,numai pentru tine,esti atat de prost incat nu intelegi NIMIC din ceea ce citesti.N-am sa-ti fac o analiza pe cele scrise de mine ,dar iti sugerez sa mai citesti odata cele scrise si desigur,ce-ai scris(inteles)tu,dupa care daca tot n-ai priceput(pentru asta iti trebuie neuroni,nu…?),atunci,ori trebuie sa pui mana pe carte,ori sa consulti un medic…dar nu de ortoped,asta desigur daca nu-i prea tarziu!
    Si inca ceva, cat de incult poti fi sa sugerezi ca pentru cateva uscaturi din politie sau orice institutie,sa ataci TOATA institutia,tu nefiind capabil sa intelegi nici contradictia/paradoxul din logica postarii tale,,Noi ceilalti care suntem cetateni onesti ai acestei tari ne dorim … “.Deci mai clar,in logica ta, toti suntem escroci,nesimtiti,etc,etc…numai tu si cei ca tine ,NU!Toate popoarele pe acest pamant contin,mai mult sau mai putin,in functie de gradul de civilizatie, in ansamblul lor ;cinstiti , civilizati,necivilizati,escroci ,infractori, prosti , genii,harnici,lenesi,curve,curvari,snapani,etc,etc si cetatenii FAC PRESIUNI PE ALESI SA CURETE STATUL DE PUSLAMALE, prin legi corecte si clare(eu v-am trimis la alesii vostrii, sa-i intrebati de ce fac legi pentru infractori,escroci,nesimtiti si nu pentru VICTIME) .Prostilor asta-i singura cale de indreptat societate si indivizi din ea in DEMOCRATIE !!!
    P.S.2Deci unde te gasesti tu cu logica ta,iar ca sugestie, mai uita-te la Starea Natiei cu Dragos Patraru si poate se lipeste ceva si de tastatura ta…cat despre creier,multime vida !?

  10. antiretard Răspunde

    @0.007 CINE TE CREZI MAI NESIMTITULE? ESTI DOAR UN GUNOI,NIMIC MAI MULT! HAI SICTIR!

  11. 007 Răspunde

    Sper ca EDUCATORUL PROSTILOR ca tine,daca nu cumva intru sub incidenta sintagmei lui
    Jean de La Fontaine,adica,,Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost’
    Stai cuminte ca nu scapi de mine asa usor, numai daca devii mai cult si intelegi ca a traii in societate NU este acelasi lucru cu pasunea comunala.In concluzie,eu nu mi-am pierdut speranta in tine,dar tu nu prea dai sperante ca vrei sa ajungi …pe asfalt !Adica mai clar,degeaba ii spui unui bou sa nu se balige in mijlocul drumului,pentru ca el nu te intelege,el functioneaza pe baza de instinc si nu pe baza de constiinta,exact ca tine !Si o sugestie, mai usor cu ,,compresorul de aer din capul tau ,sa nu faci vre-un AVC,dracului !

  12. 007 Răspunde

    Pentru AziNu si altii ca el un citat din Bisanne de Soleil ,,Cand apare un om deştept pe lume, poţi să-l recunoşti după faptul că toţi proştii îl urăsc”
    La carte loazelor,la carte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.