Ultima actualizare: azi, 14:08
Locale

Consiliul Județean Satu Mare spune că nu sunt probleme din cauza zăpezii

Ninsoarea care a căzut în ultimele 24 de ore nu a creat probleme deosebite pe drumurile din județul Satu Mare, anunță Consiliul Județean Satu Mare.

S-a acționat cu material antiderapant încă de aseară de la ora 21.00 în majoritatea zonelor din județ, iar azi-noapte, începând cu ora 03.30, au intrat în acțiune și utilajele de deszăpezire dotate cu lamă, acestea fiind monitorizate prin sistem GPS de către Direcția Tehnică a Consiliului Județean Satu Mare.  Până la această oră au fost împrăștiate 800 de tone de materiale antiderapante.

În total, în județul Satu Mare au intervenit 30 de utilaje de deszăpezire, astfel că în prezent se poate circula în condiții de siguranță pe toate drumurile județene. Cel mai mult a nins în zona Oaș, acolo unde stratul de zăpadă măsoară la această oră, în medie, 10 centimetri. În zona Carei s-a depus un strat de zăpadă de 6 centimetri.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante. La nivelul județului Satu Mare nu există drumuri județene blocate sau închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.