Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Instanţa a decis. Se reia licitaţia pentru salubrizarea municipiului Satu Mare

Licitaţia pentru salubrizarea municipiului Satu Mare va fi reluată, decizia fiind luată de către magistraţii Curţii de Apel Oradea.

Administratorul public, Maskulik Csaba, a declarat în şedinţa Consiliului Local de astăzi că decizia prin care societatea Florisal a fost desemnată câştigătoarea licitației a fost anulată în instanţă, care obligă administraţia locală să reia licitaţia din punctul anterior desemnării câştigtăroului. Urmează ca firmele participante să fie notificate şi să se ceară informaţii suplimentare, conform indicaţiilor instanţei. Următorul pas va fi stabilirea unui nou câtigător, nefiind exclus să fie tot Florisal.

Valoarea totală a contractului de salubrizare este de peste 200 de milioane de lei şi se întinde pe următorii 10 ani. La licitaţia s-au înscris două firme, Florisal Satu Mare şi Avem Bihor.

Nu ar fi exclus ca în urma reanalizării ofertelor să fie desemnată câştigătoare tot societatea Florisal.

9 comentarii

  1. Haha Răspunde

    Oare cat o sa mai mirosim dupa masinile florisal dom’ primar ? Cand va spala cineva strazile ca-s pline cu noroi care mai infunda si canalizarea ? La pulivara , nu ?

  2. Eu Răspunde

    Nenea Puscas .Sufla vantul schimbari la Satu Mare. Poate scapam si de Florisal !

  3. radical2 Răspunde

    In sfarsit o veste buna .

    • radical2 Răspunde

      Cetatenii sigur nu vor Florisal. Daca ar castiga din nou, vinovata ar fii primaria. Nu ca acum nu ar fii.

    • ecologist Răspunde

      Vinovat este Coica care a prelungit ilegal din pix contractul de concesiune cu ani bun, vreo 8!!! Dacă nu făcea noi de mult timp aveam un alt prestator pentru că se făcea altă licitație încă de atunci și nu aveam problemele astea cu mizeriile astea de mașini și cu posibile amenzi mari pentru neconformare! Care amenzi vor veni pentru că sunt printre angajamentele negociate la aderare. Noi am semnat ca țară cu mânuța noastră. Problema e pe țară nu numai la noi, deci degeaba ne agităm noi dacă și în alte județe este prăpăd cu colectarea și depozitarea selectivă. Portalsm ar putea să-l întrebe pe doctor de ce dracu a semnat prelungirea contractului și în baza a ce!!!

  4. hAuleuMaica Răspunde

    Contract de 20 de ani ,ce dracu să poată sta liniștiți ,ruginiturile mai rezistă ,iar de selectiv ….de măturat ,o dată de două ori pe an……

    • ecologist Răspunde

      E mult asta pentru măturat. De câte ori a văzut oricare dintre noi cum brazilienii naturalizați autohtoni angajați ai florisal trec fluierând pe stradă cu mătura pe umăr sau tras după ei??? Ce face florisal e mai mult decât bătaie de joc. A avut bugăt ani destui dacă vroia ca să investească în dotări și în parc auto. Nu în barcă cu motor, vacanțe exotice sau parcul rezidențial din Cluj.

  5. Romanistan citizen Răspunde

    Dacă mai învârtiți mult hârtiile alea și mai mergeți mult la tribunal poate veți afla că nici nu a avut loc nici o licitație! Ceva de genul “fapta nu există”. Am învățat că în țara noastră orice se poate.😱😱😱

  6. raudetot Răspunde

    TAXE DECENTE, SUPORTABILE, CONTAINERE ȘI COȘURI DE GUNOI! SĂ SE RIDICE GUNOIUL MAI DES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.