Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Planurile lui Butka la ”G.M. Zamfirescu”: Cultură, turism, tineret

Butka Gergo a devenit astăzi, oficial, noul manager al Centrului Cultural ”G.M. Zamfirescu”. Acesta a vorbit, în cadrul ședinței Consiliului Local Satu Mare, despre planurile sale și despre cum vrea să îmbunătățească anumite domenii cheie.

Butka a declarat că vrea să pună accent pe cultură, turism și tineret, domenii care, spune acesta, necesită îmbunătățiri.

,,Din 2005 de când am venit acasă de la Cluj am organizat mai mult de 70 de evenimente, recent am fost consilier local și membru în echipa domnului primar, împreună cu care am lansat multe evenimente și proiecte interesante. Planul de management conține multe îmbunătățiri în domenii cheie, cum ar fi cultura, dar începem și o promovare turistică și economică a municipiului Satu Mare. De asemenea, vreau să pun accent pe domeniul tineret”, a declarat Butka Gergo.

,,Fostul director, Gheorghe Molnar, s-a pensionat după aproape 30 de ani la conducerea instituției. Mulțumiri Gheorghe Molnar pentru întreaga activitate, mult succes Gergo Butka!’’, a transmis Primăria Satu Mare

13 comentarii

  1. Lolo Răspunde

    Mulțumiri domnului Molnar pentru activitatea sa, în special pentru “rockoteca” de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Sper ca noua conducere să găsească o soluție și o nouă locație pentru iubitorii muzicii rock, punk, jazz și nu numai din Satu Mare. Ar fi o adevărată satisfacție. Sănătate!

  2. Adi Răspunde

    Se vede pe fața lui că este un adevărat om de cultură iubitor de cultură românească preponderent.

    • Adi Răspunde

      Pe fața mea în schimb se citește cultură: Adi de la Vâlcea, Florin Salam, Nicolae Guță, Țanca Uraganu și mai câți și câte!!! 😱🤮💩💩💩🤫🤫

      • Alt ADI Răspunde

        … bai, nu obosiți niciodată, si va băgați mereu ca musca in curul iepei… șovini înveninați de puszta…🤮

        • Adi Răspunde

          Trist e că nu vrei să observi că înveninat ești exclusiv tu. Tu ești care sari în sus și te simți frustrat. Lasă-l pe om să demonstreze. De unde știi tu ce și cum cu el? Când a fost Coica și trupa lui atunci mă gândesc că ți-a convenit că nu s-a făcut 4 ani absolut nimic în oraș? Dacă chiar ar fi cum vrei să insinuezi atunci tu nu ai mai putea nici să stai în oraș, vinitură ce ești. Cine e getbeget sătmărean are printre neamuri și unguri și se îngrijește să nu facă astfel de afirmații ca ale tale. La tine nu există problema asta. Deci poți fi bou până la capăt.

          • Ășâțî

            Ai perfectă dreptate!
            Nu știu când vom depăși această mentalitate otrăvitoare.

  3. Driver Răspunde

    Legalább egy kicsit jobban beszél románul mint keserkényi.

  4. Art Răspunde

    Muzeu, discoteca, studiouri si concerte de calitate.

    We count on you Butka

  5. radical2 Răspunde

    Ba oare cum a ajuns looserul asta in asa pozitie ? Oare ce-l recomanda? :)))) Pfffff…praf si pulbere. Isten oriz :))

  6. Andana Răspunde

    Nu conteaza ca e roman,ungur, tigan..important e sa faca ceva..sa se implice..iar dupa cate il stiu..eu cred ca va face o treaba buna..Comentati peste 1 an..

    • Vadim Răspunde

      Să îl întrebați doar cât costă protecțiile aduse din Debrecen și vă stă inima în loc .Foarte competent Omul dar pentru el și firma lui .

      • H&R Răspunde

        @Vadim. Sau Catedrala Mantuirii Neamului din Bucuresti. Cred ca acolo ti se ard toate tranzistoarele inca functionale , si alea la 2% deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.