Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

CAMPANIE – Satu Mare | Se adună pachete-cadou pentru mamele amărâte din România

Campania Adoptă o Mamă se desfășoară la Satu Mare și în acest an, fiind organizată de Marcela Papici. Sătmărenii sunt invitați să pregătească cadouri pentru mamele mai puțin norocoase din România, mai exact, sunt invitați să „adopte” o mamă.

„Dam startul campaniei “Adoptă o mamă!” Cum poti face asta? Simplu! Se ia o punga-cadou, se aseaza in ea, cu dragoste si pretuire, lucruri pe care prea multe mame satmarence nu le-au primit, poate, niciodata de 8 Martie! O esarfa, un ruj, un portmoneu, o bijuterie, o bluza, un parfum, un set de cosmetice! Noi! Nu e campania in care ne debarasam de ce nu folosim! E campania in care punem suflet, dragoste, pretuire si multa intelegere! Si un dar nou! Va puteti lasa darurile la Clinica Cezarmed, str Retezatului nr 27 (in spate la Mondiala), de luni pana vineri intre 8 si 16!
Pentru donatii:
Asociatia Parinti pentru Copii
Banca Transilvania
RO59BTRL03101205289467XX
Adopta o mama”, transmite Marcela Papici pe pagina sa de Facebook. 
Campania se desfășoară la nivel național, fiind inițiată de Mirela Retegan.

„Sunt Mirela Retegan și am ales să am grijă de mamele care au nevoie de ajutor!

Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România !

Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.

Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara.

Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei ( un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți”, transmite Mirela Retegan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.