Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Incendiu la o casă din județ, din cauza coșului de fum necurățat

Astăzi, la ora 09:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coș de fum, a unei case de locuit, în municipiul Negrești Oaș.

La fața locului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș. Au ars coșul de fum și aproximativ doi metri pătrați de țiglă ceramică.

Cauza probabilă de producere a incendiului este jarul sau scânteia.

SURSA: ISU Satu Mare

4 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Cândva coşurile de fum se curăţau prin grija autorităţilor. Nimic nu mai funcţionează cum trebuie.

    • urbanism Răspunde

      Adică asta cândva pe vremuri pe vremea împușcatului și a odioasei sinistre. Ce treabă are primarul sau serviciile de gospodărie comunală pe o proprietate privată? Sau vrei ca să vină să te șteargă de fiecare dată la fund? E treabă de gospodărie și bună gestionare a proprietății private.

      • cârcotaş Răspunde

        E o chestiune de siguranţă publică. În logica ta nici pompierii n-ar trebui să acţioneze pe o proprietate privată. Oricum coşeritul se plătea.

        • urbanism Răspunde

          Te rog recitește legislația din domeniu. Una este ce dorești și alta este ce spune legea. Într-o țară normală acest fapt (necurățarea coșului de fum) s-ar rezolva simplu și elegant. Dar noi nu suntem o țară normală. Noi dăm amendă la om până crapă că de ce nu poartă mască în loc să ….. Și aici sunt multe SĂ. Noi trebuie să impunem impozit 500% ca să se apuce unii să-și renoveze casa din centrul vechi. În vest nici nu se concepe ca să nu îți îngrijești proprietatea. Atât. Nu e problema numai de bani. Mulți au bani de coșerit dar mai bine se aruncă pe mașini și prostii. Să moară dujmanu/vecinul de oftică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.