Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu puternic la un depozit, în Satu Mare. O persoană a murit. Ce spun pompierii

În jurul orei 22:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic, în municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD, un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și în sprijin a intervenit o autospecială de capacitate mare.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului.  Din nefericire, în anexa atașată halei se afla o victimă de sex masculin care a fost declarată decedată. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric, la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

A ars construcția din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați și s-au degradat nouă geamuri, două uși, învelitoarea acoperișului din tablă și trei aparate de fitness.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. r Răspunde

    învelitoarea acoperișului din tablă…e bună,nu?Dar 4 ambulante…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.