Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Sală de sport modernă inaugurată la Moftin, în prezența ministrului Cseke Attila

O sală de sport modernă a fost inaugurată astăzi, sâmbătă, 6 februarie, în comuna Moftin din județul Satu Mare, în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru pe șantierul celui de-al treilea Pod peste Someș, din zona străzii Ștrandului din Satu Mare. După inspecția lucrărilor, ministrul a participat și la inaugurarea unei săli de sport moderne în comuna Moftin.

,,Am vizitat astăzi construcția sălii de sport didactice din comuna Moftin, județul Satu Mare. Sala de sport are dotări pentru organizarea meciurilor de handbal, baschet, tenis și volei, iar tribuna poate găzdui 180 de spectatori. Finanțarea în valoare de 9,6 milioane de lei a fost asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin CNI”, a declarat ministrul.

19 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Iata la ce ma refeream -printre altele – cind spuneam ca sint bani la bugetul statului enorm de multi dar sint realmente aruncati pe apa simbetei…

    Ce echipe de baschet, volei sau handbal sint la Moftin , ca cineva sa justifice o astfel de cheltuiala ?!
    Acest exemplu este doar o picatura intr-un pahar cu apa !

    • Gov Răspunde

      De-ar învia tizul tău mâine , să-i tragă-n țeapă pe toți dobitocii ăstia . Cu banii ăstia se putea face în Satu Mare un bazin de înot pentru performanță .
      Sau poate mă înșel eu și vom auzi de CS Moftin în Europaleague la handbal sau baschet

    • sm_noname Răspunde

      @Vlad Tepes
      Acea investitie nu s-a facut pentru nici o echipa de performanta, ci pentru cei doritori de “fotbal de sala”, deoarece in rest sunt prea putine locuri. 😀

  2. hunter Răspunde

    Sticla sau termopan in spatele portilor?
    Aia da.

  3. ciprian Răspunde

    Este o risipa a banului public pe tot felul de proiecte care frizează ridicolul, mai ales când vorbim de săli de sport …la sate.

    • cârcotaş Răspunde

      Da, aşa-i! La sat nu te controlează nimeni că ocupi sala la 11-12 noaptea jucând tenis cu acces pe prietenie. Obiectiv ce va genera costuri si abuzuri.

  4. Xman Răspunde

    Se va infiinta echipa de baschet Govor Compay Moftin!!!! doar pentru ei s-a facut investitia!!!!! ei sunt viitorul!! se impune verificarea modalitatii de realizare a achizitiei publice daca s-a realizat legal!!!

  5. eu Răspunde

    Bine Gicule cea mai naspa localitate din judet numa prostu ala de primar care mananca seminte in fata primariei este bogat, prost cu fratele lui cu tot niste lepre toate terenurile lau acaparat ,ca doar trebuie la partid ,Govor..vai de mama lor de jigodii,niste taranoi huu.huu,sa va ia dricu o sa aiba ROOOOMI unde sa fure pentru primar cu 5 mandate sau 7 stie sa minta bine prosti numa sonda va lipsit ai vazut in Moldova cum iau scos afara pt gazi sist mai BOULE dar nu merita sa ma streserz cu un bou ca tine pe tne nu te schimba numa lutul galben Blestemat sa fii lepra!!!!!!

  6. 😁😁 Răspunde

    Tényleg ki fogja ezt ki hasznalni ott??? Szégyen egy ilyen nagy beruhazast oda ki épiteni! De valahol el kell lopni a sok pénzt!!! Szégyen gyalazat!!

    • H&R Răspunde

      Ezek gondolom európai uniós pénzek, és azt el kell valahogy használni. És ha erre adták erre kell használni. Nem használhatod másra, mert akkor fizetheted vissza.

    • Euh Răspunde

      Bine ma fraierilor,da nu vedeti ca sali sunt vreo 30 in judet! Sau sunteti orbi?

  7. 😁😁 Răspunde

    Hat ha az EU iyen helyre fekteti a mi pénzünket akkor sajnos rosz helyen ülnek és veszik fel a nagy fizetésüket! Mert ez egy hibas beruhazas ott kint a vadnyugatban!! ☹️☹️☹️

  8. 😁😁 Răspunde

    😁😁😁😜😜😜. Na ja aki ezt engedélyezte azt labbal fel felé kellene kötni! De lehet ha ezzen edzene a Roman valogatott jobban fociznanak utana! 😜😜

    • H&R Răspunde

      Igen, gondold el egy jo esős időben, mint most is ami van, micsoda foci lenne ott. Mosópor reklám.

  9. @hAuleuMaica Răspunde

    Sânt operele PDL și în special ale Blondei de sub Băse ,garantez primar PDL ,sau …..fost …

    • H&R Răspunde

      Da. Dar hai sa zicem ca au pus undeva in mijlocul pasunii. Dar pe deal? Dar ati vazut si voi poze cu lucruri de arte a la Dorel din Alexandria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.