Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Exercițiu al pompierilor la Spitalul Județean Satu Mare

Exercițiu al pompierilor sătmăreni la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Salvatorii au intervenit cu mai multe autospeciale în fața spitalului, precum și în curtea unității.

Este vorba de un exercițiu de intervenție pentru verificarea pregătirii și a capacității de reacție în cazul unui incendiu. Exercițiul vine și în contextul în care, în ultimele luni, au avut loc mai multe incidentele la unitățile spitalicești din țară.

Vom reveni cu detalii.

13 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    pacat ca exercitiile astea costa bani,de altfel pompierii romani nu au adversari cand e vorba de exercitii

  2. H&R Răspunde

    Nu zic ca nu e bine sa faci exercitii de acest fel, dar acum dupa atatia incendii, faci infarct daca esti la spital si auzi pompierii. E la fel ca si cum ar face alarma sau exercitiu de alarma cum faceau inainte de covid.

    • ... Răspunde

      @H&R. Cel mai penibil aspect în toată treaba asta este că noi tot facem exerciții și tot repetăm dar când este ceva real tot reușim să dăm cu bota-n baltă la modul cel mai grosolan posibil. Este pur și simplu strigător la cer ca în toată țara asta nenorocită să fie cap-coadă doar 5 !!!!! saltele din astea gonflabile pentru salvarea vieților ca în cazul de la Constanța. De fapt erau 4, acum repede s-a mai achiziționat una! Este revoltător! Nici nu e o sumă mare că e vorba de 300000 RON + TVA bucata. Bine că pe alte prostii care veci nu se vor utiliza se găsesc fonduri! Măcar la 2 județe ar trebui să fie una din asta.
      Dar cel mai penibil lucru este că în toată pandemia asta nicăieri nu am auzit să fi luat foc secțiile ATI ca la noi. Serios.

  3. m Răspunde

    @…Strălucită ideea ca la 2 judete să fie câte o pernă…Până vine de la Baia Mare sau Zalău persoanele de evacuat fac exercitii de yoga!

    • ... Răspunde

      Știu că dacă este una pe județ nici aia nu ajunge. Dar nici chiar așa măi! Adică 5 să fie în toată țara!!!!???? Asta e mai mult decât bătaie de joc! În 30 de ani!!!! Sistemul bugetar ăși arată constant tarele și noi să îi mai și aplaudăm și să îi susținem??? Sporuri fără număr? Pentru ce? De unde bani? Și până când?

  4. H&R Răspunde

    Ar fi putut fugi pana la Jysk sau Decathlon sa cumpere ceva saltea gomflabila, tot nu pica pe sol sau beton saraca din C-ta. Sau o trambulina cum vezi in filme sau stiri , cum prind in alte tari civilizate animale ramase in copaci. Dar la ai nostri daca nu e ceva mita sau coruptie nu le trebuie nimic. Romania e ca o vaca pe care mulg tovarasii din Parlament, dar de baut sau de mancare nu da nimeni.

    • ... Răspunde

      @H&R.👍👍👍.
      Nu mai departe decât de la cazul Colectiv vezi câte spitale și paturi PROMISE pentru mari arși s-au concretizat! ZEROOOO!!!!

  5. ... Răspunde

    Eu aș avea o sugestie. Să se introducă în lege că demnitarii dacă au probleme medicale să fie tratate exclusiv în țară. Nu tu fuguța pe banii noștri prin Viena sau alte părți pentru orice furuncul. Poate așa se vor găsi fondurile necesare pentru dotarea spitalelor cu ce le trebuie. Dacă noi avem dreptul să murim în spitale atunci și ei să se bucure de aceleași drepturi. Cum scrie în Constituție. Nimeni nu este deasupra legii.
    Dar cred că totul este un vis de iarnă târzie.

    • H&R Răspunde

      @… eu propun ca daca un demnitar are probleme cu sanatatea, sa fie dus direct la penitenciar. Ca numai penitenciare vor sa construiasca si sa modernizeze. Si au si facut . In loc de educatie si de sanatate ei se ocupa cu aceste lucruri. Atunci unde sa fie dusi? (cu pluta 🙂 )

      La spitalul Floreasca din Bucuresti avem sectie sau spital de arsi foarte modern de ani buni, dar nu a fost folosit niciodata. Cred ca cineva va puna labutele pe acela aproape gratis sau gratis.

  6. Garuboz Răspunde

    @…esti naiv daca crezi ca va fi votata o astfel de lege de nemernicii care conduc Ro.

    • ... Răspunde

      Știu și eu. Cunosc personal câțiva actuali sau foști. Deci am o idee cam ce le poate pielea. Astea ce se promit în campanie 99,99% nici măcar atunci nu sunt promisiuni serioase când sunt rostite. Iar acum cum văd ce face partidul de fără penali, aia usere, mi se face scârbă. Manipularea fraierilor pe față. Dar într-o țară normală ar fi ceva absolut logic ce am propus. Aici e buba la noi că nu suntem deloc o țară normală.😱😤😨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.