Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu în municipiul Satu Mare. O persoană a decedat

ACTUALIZARE. Incendiul a izbucnit la o hală de depozitare fier vechi din municipiul Satu Mare.

Ce spun pompierii:

În jurul orei 22:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic, în municipiul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat un ofițer și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD, un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și în sprijin a intervenit o autospecială de capacitate mare.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului.  Din nefericire, în anexa atașată halei se afla o victimă de sex masculin care a fost declarată decedată. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric, la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. A ars construcția din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați și s-au degradat nouă geamuri, două uși, învelitoarea acoperișului din tablă și trei aparate de fitness.

Știrea inițială:

Pompierii intervin pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic, pe strada Magnoliei. Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit decedat.

La fața locului s-au dislocat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și ambulanțe SMURD (un Tim și un EPA), din cadrul Detașamentului  de Pompieri Satu Mare. De asemenea, a mai intervenit o autospecială de primă intervenție și comandă. Din cauză că hidranții erau înghețați s-a chemat în sprijin o autospecială de capacitate mare.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.