Ultima actualizare: azi, 15:18
Naţionale

VIDEO. Tatăl ce și-a bătut copilul cu cruzime, și-a violat fiica în vârstă de 14 ani

Tatăl ce și-a bătut copilul cu cruzime, și-a violat fiica în vârstă de 14 ani. Bărbatul care a revoltat o ţară întreagă pentru că şi-a bătut cu sete copilul de numai 7 ani a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru violarea fiicei sale, fiind eliberat după aproape 6 ani în baza recursului compensatoriu. Acum este din nou liber, pentru că procurorii suceveni au decis să-l ancheteze sub măsura controlului judiciar.

Marius Matei, în vârstă de 48 de ani, din satul Deia, comuna Frumosu, judeţul Suceava, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, marţi, 9 februarie, pentru că şi-a bătut cu bestialitate copilul de numai 7 ani. După expirarea termenului de reţinere,  bărbatul va fi eliberat, pentru că procurorii au decis să îl ancheteze sub control judiciar.  Decizia procurorului este greu de înţeles din două motive. Pe de o parte, tatăl a manifestat o violenţă extremă asupra băiatului. Iar aspectul acesta se observă într-o filmare video, realizată de fratele victimei care a fost martor la scenele şocante.  În filmare se vede cum bărbatul îşi izbeşte copilul pur şi simplu de pământ şi, în timp ce micuţul urlă de durere şi de spaimă, îl loveşte în mod repetat cu o scândură.

În tot acest timp, mama copilului este în încăpere, pare să se amuze şi nu intervine ca să-l apere pe băiat. Ea le-a explicat anchetatorilor că tatăl s-a înfuriat pentru că băiatul a refuzat să îşi facă temele.   Fratele mai mare care a filmat scena violentă a arătat înregistrarea unei angajate de la Centrul de Incluziune Socială din Gura Humorului pe care-l frecventează, iar femeia a anunţat autorităţile fără a sta pe gânduri.  Şi-a violat fiica vitregă  Pe de altă parte, probabil că Marius Matei nu va fi marcat de noaptea petrecută după gratii, la Suceava. El a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare după ce şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de 14 ani. Violul a fost în formă continuată şi unele partide de sex s-ar fi consumat de faţă cu alţi copii, care pe atunci aveam 6 şi 7 ani.   Faptele au fost comise în 2013. Victima era elevă a unei Şcoli Speciale din Câmpulung Moldovenesc şi venea acasă doar în vacanţe. Copila nu s-a putut apăra pentru că suferea de handicap fizic şi mintal. Din păcate, nu a ajutat-o faptul că i-a povestit mamei sale coşmarul prin care trece. Femeia nu a crezut-o, ba chiar a acuzat-o că minte.

Povestea a ajuns la urechile poliţiştilor din sat care au început o anchetă destul de anevoioasă. Bărbatul nu a vrut să îşi recunoască faptele, iar soţia acestuia l-a apărat în faţa anchetatorilor spunând că fiica ei a inventat totul. În cele din urmă, Marius Matei a acceptat să facă testul poligraf, iar rezultatul a arătat că a fost nesincer când a spus că nu şi-a agresat sexual fiica vitregă. Tot în cadrul anchetei, copila a fost supusă unui examen medico-legal, care a confirmat agresiunea sexuală. Agresorul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, fiind eliberat după aproape 6 ani, în baza recursului compensatoriu. După ce a fost eliberat de după gratii, el s-a întors acasă la nevasta care l-a primit fără probleme.

Sursa: Adevărul

9 comentarii

 1. AziNu Răspunde

  Duce o “veata gria”

 2. România Răspunde

  “Votați familia tradițională aia cu bătaia e ruptă din rai!”😱😤🤮

  • xxx Răspunde

   Ce vrei să spui că dacă nu era familie tradițională ci era formată din 2 masculi nu il băteau pe copil cu bâta? Adică îl învățau să și-o bage în dos?

  • Ion de pe Peron Răspunde

   Da,da!Bine Spus!Si bineinteles si Oalele Sfinte care predică acest lucru!In frunte cu Prima Oală Sfântă a Patriarhiei!Bine că nu l-a bătut cu nunceagul sau cu noua tigaie triplustrat Tefal!

 3. HBC Răspunde

  Mundriile neamului scarbos .

 4. Vlad Tepes Răspunde

  Iata unul din exemple pentru care ma revolta toti cei care sustin ca justitia trebuie sa fie “in afara lumii” , ca nu ai voie sa te amesteci in treburile acesteia…etc.
  Ba da. Trebuie comentata activitatea justitiei si trebuie si trasi la raspundere cei care nu fac justitie ci din contra.
  Pai cum sa nu arestezi un animal care si-a violat fiica si a mai si fost lasat mai repede din inchisoare pentru buna purtare , si tocmai ce ajunge acasa face acte de violenta asupra altui copil incalcind astfel si termenii eliberarii conditionate.
  Cum sa nu-l tragi la raspundere pe un astfel de procuror ?!
  Dar cum, in lipsa unei legi ?!
  Ca legea spune ca ei sint un fel de dumnezei pe pamint,
  pot gresi sau face ceva cu intentie, ca nu raspund in fata legii.
  Aici sa-i vad pe parlamentari, ca schimba legea asta aberanta.
  Toti sint egali in fata legii mai putin “Ei” cei care trebuie sa o aplice !!!!!!!

  • H&R Răspunde

   De acord cu tine, Iata efectele legii care au lasat in vileag o gramada de criminali acum cativa ani. Ca nu era de mult. Trist , foarte trist.

  • Ion de pe Peron! Răspunde

   Eu sper că totusi mai există o rază de sperantă!Cei care au hotărât asa,să-si primească răsplata cuvenită!Justitie de RAHAT!Ce pot să le doresc?Toate cele bune,dar toate să fie cu metastază!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.