Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Coronavirus Satu Mare: 122 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 9 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 835.552 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 767.219 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 21.056 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 08.03.2021 (10:00) – 09.03.2021 (10:00) au fost raportate 93 de decese (56 bărbați și 37 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, 1 deces la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 13 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 25 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 30 decese la categoria de peste 80 de ani. 91 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.157. Dintre acestea, 1.126 sunt internate la ATI.

14 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Pe cuvântul meu de onoare am zis că nu mai zic nimic dar acum chiar nu mai înțeleg cum se calculează incidența! Ieri era un singur caz raportat (bine știu era luni și duminica sunt mai puține cazuri). Dar cu un singur caz incidența era 2 și ceva, mi se pare era în creștere de la 2,02 la 2,12. Acum în schimb raportăm 122 de cazuri noi și incidența scade bine de tot! No comment! Indiferent cum se calculează este contra regulilor matematice!

  2. H&R Răspunde

    Cu cat se vaccineaza mai mult cu atat mai multi bolnavi sunt. Hhhehhh, wtf?

  3. dr.Raed Răspunde

    pixul scrie,cat vrei de mult

  4. Cetateanul Răspunde

    Adica oameni bolnavi care pot eventual sa transmita un virus amarat sau asa-zisele teste PCR despre care insasi inventatorul lor, Laureat al Premiului Nobel afirma ca nu pot sa fie folosite pentru a afla daca cineva este sau nu bolnav .
    Un om care nu tuseste si nu stranuta emite de zeci de mii de ori mai putini virioni in aer, adica ce “trasnmite” mai exact ? Este nevoie de un prag minim de incarcatura virala pentru a putea trasnmite (eventual) un virus cuiva care (e posibil) sa se imbolnaveasca . Pragul minim de incarcatura virala nu a fost stabilit pentru virusul asta amarat . Ganditi-va altfel . Virusul este reprezinta lama unui cutit . Daca o atingi doar sigur nu patesti nimic, daca aplici o forta mica e posibil sa produca o mica zgarietura … cu cat forta de actionare este mai mare cu atat cutitul produce rani mai grave … exact la fel se intimpla si cu incarcatura virala …
    Vedeti HIV si ce spunea inventatorul testului PCR Kary Mullis despre HIV si SIDA .

  5. Satmarean Răspunde

    Ai de p…a me, ieri era numa unu !!!.

  6. AziNu Răspunde

    Daca mai continua asa, o sa ajungem sa vedem oameni ca Bill Gates si Tiriac linsati de populatie . Inchipuiti-va un haos deala in care miliarde de oameni pe Pamant vaneaza cativa miliardari 🙂 Un reset . Faza de la spitalul din Sibiu e globala! Sunt convins ca peste 80% din oameni au murit din cauza crimelor din spitale(altfel ar fii murit milioane de oameni in casele lor dar nu s-a intamplat!) . Cand spun crime ma refer la faze de genu ca pacientii au fost ignorati si lasati sa moara, la injectii si pastile administrate pacientilor doar pentru a creste numarul de morti pe statistici, la bolile pe care le-au primit in spitale si au dus la decesul pacientilor si nu in ultimul rand la pacientii depenenti de medicamentatii care nu au mai fost administrate si a dus la decesul pacientului ( exemplu cei cu insulina). O sa auzim maine poimaine ca astia o infectat sectiile cu tot felu de boli ca sa isi atinga scopul.

    • dr.Raed Răspunde

      noroc cu cei care s-au tratat acasa cu ceai si paracetamol,nimeni nu a murit acasa

      • Cetateanul Răspunde

        Unchiul unui prieten s-a simtit foarte rau cateva saptamani, a zis ca mai bine moare acasa decat sa ajunga in spital . A avut zile, este cu familia bine-merci !

  7. Unu Răspunde

    Nici nu e de mers în spitale, vă da-ți seama ori te omoară ăștia , ori riști să arzi de viu !!!

  8. Muresan Răspunde

    Acasă, frumos, cu o pălincuță lângă tine, în căldură, e cel mai bun tratament anticovid și cel mai bun dezinfectant omologat.

  9. ,Pipo Răspunde

    Nu prea am fost bun la matematică dar nu pot înțelege cum Sălajul are 8451 și incidența este de 2,29 la sută și noi avem 10413 și incidența este de 1,99 la sută,ceva nu bate.🤔

  10. jhgjhg Răspunde

    Deci statistic vorbind, cu cat e mai dotat orasul cu spitale cu atat mai multe cazuri in judetul respectiv. Coool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.