Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Cum să alegeți fotoliile perfecte pentru casa dumneavoastră

Stilurile variate ale fotoliilor pentru casa modernă sunt definite prin forme și sporite de confort.

Există momente ale zilei în care tot ce vă doriți este un spațiu comod, în care să vă puteți relaxa. Un fotoliu este conceput exclusiv în acest scop. Deși fotoliile sunt chestiuni de confort, acestea sunt piese de mobilier esențiale care îmbunătățesc frumusețea interioarelor în cel mai bun mod posibil. Iată câteva modele și stiluri esențiale de fotolii moderne, care pot completa de minune interiorul dvs.

Fotolii în stil vintage:

Dacă doriți cu adevărat să economisiți bani la cumpărarea unui fotoliu, căutați modelele în stil vintage. În primul rând, ar trebui să menționăm că fotoliile în stil vintage nu sunt la fel de confortabile ca omologii lor moderni și le puteți găsi cu ușurință în stocurile de mobilier vechi. Cu toate acestea, pentru casele în care bugetul este o constrângere și designul modern nu este o prioritate, aceste fotolii merită investiția.

Fotolii ecologice:

Dacă tot ceea ce vă înconjoară face parte din mișcarea ecologică, puteți alege fotolii din răchită sau care să utilizeze lemn minim. Având în vedere faptul că fotoliile din răchită nu sunt foarte confortabile, cel mai bine este să investiți în modele care vin fără perne, astfel încât să vă puteți face propriile alegeri de confort. În părți din Asia, fotoliile sunt, de asemenea, proiectate din bambus și pot fi proiectate în stiluri variate, ceea ce înseamnă că puteți încerca să găsiți un fotoliu la comandă.

Fotolii moderne iconice:

Designerii de mobilier din vremurile moderne au venit cu atât de multe tipuri diferite de fotolii încât puteți aproape să definiți tipul de confort pe care îl doriți. De la scaune înclinabile până la scaune care vin cu accesorii suplimentare pentru confort maxim, există opțiuni pe care pur și simplu nu le puteți ignora.

Ceea ce face ca aceste modele să fie și mai plăcute este faptul că le puteți personaliza conform nevoilor dvs. Majoritatea brandurilor oferă o gamă de fotolii în care puteți alege tapițeria, pernele, huse și multe altele, pentru a se potrivi nevoilor dvs. interioare. Designurile variază de la forme geometrice la scaune înclinate mai complicate, care sunt concepute pentru a oferi cea mai multă valoare.

Fotolii clasice compacte:

Având în vedere faptul că locuințele moderne sunt extrem de constrânse de spațiu, stilul fotoliilor clasice europene vechi este din nou la modă. Majoritatea acestor modele sunt realizate din lemn, dar cu margini mai evidențiate. Spre deosebire de fotoliile reclinabile pe care le avem astăzi, aceste fotolii clasice sunt mai compacte și se potrivesc în aproape toate felurile de case.

Opțiunile de tapițerie pentru fotoliile clasice sunt, de asemenea, variate și puteți alege între țesături imprimate la modă până la fotolii din piele și țesături elegante. Majoritatea designerilor de astăzi experimentează diferite tipuri de stiluri și modele pentru a face scaunele mai compacte și funcționale, fără a compromite stilul.

Cum să alegeți tapițeria fotoliilor

Fotoliile sunt elemente esențiale în casele de astăzi și sunt obiecte de viitor. Asigurați-vă că faceți investiția corectă care ia în considerare designul și spațiul.

Am discutat despre modul în care fotoliile sunt elemente esențiale ale casei moderne. În continuare, vom vorbi despre tapițerie și alte detalii ale fotoliilor care sunt cruciale în proiectarea designului de interior.

Schimbarea tapițeriei fotoliilor este un proces ușor ce poate adăuga mult farmec interiorului. De asemenea, aceasta le poate oferi un aspect proaspăt fotoliilor care sunt folosite de ceva timp și care par vechi și suprautilizate. Să nu uităm că există oameni cărora le place să ofere un aspect nou interioarelor lor în fiecare sezon, iar schimbarea tapițeriei și a țesăturilor pare a fi cea mai rentabilă opțiune.

În raport cu perdelele:

Dacă aveți perdele mari acasă, le puteți folosi ca inspirație. Cu toate acestea, nu alegeți să retapițați fotoliile în aceeași țesătură. Atunci când perdelele sunt imprimate, este aproape imposibil să găsiți aceeași țesătură în același model, și aici intervine termenul de inspirație. Nu căutați tapițerie sau țesătură în toate culorile, ci doar în culorile principale, fie doar una, fie o pereche.

În raport cu pereții:

Pereții și culorile sufrageriei vă pot oferi alegerea potrivită pentru tapițeria fotoliilor. Acest lucru este deosebit de util atunci când vă uitați la fotolii care par a fi investiții decente, dar nu se potrivesc cu designul dvs. de interior. Culoarea țesăturii poate fi aleasă în nuanța exactă a peretelui sau cu câteva nuanțe mai deschise sau mai închise, în funcție de nuanțele peretelui.

În culori luminoase de neon:

Să recunoaștem, în primul rând, că culorile neon au un apel izbitor și, atunci când le alegeți, căutați să le acordați fotoliilor o atenție suplimentară. În casele în care interioarele sunt minimaliste, fără detalii extinse, astfel de scaune pot avea efectul potrivit. De asemenea, aceste culori luminoase de neon le pot aduce mai multă atenție fotoliilor moderne, care vin în forme și modele neobișnuite.

În raport cu elementele decorative:

De la covoare până la câteva piese decorative, tapițeria pentru fotolii poate fi aleasă cu multă creativitate și inspirație. Ceea ce funcționează în favoarea unei astfel de idei este faptul că vă puteți proiecta casa cu o anumită tematică, chiar dacă locuiți într-un apartament închiriat în care nu puteți face multe schimbări. Vă puteți inspira dintr-un tablou, un taburet sau chiar un simplu scaun, alegerea este a dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.