Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

Este ziua ta de naștere? Primești un cadou-surpriză de la Tutungeriile RioTabak

Tutungeriile RioTabak Drinks & More vin în întâmpinarea clienților cu o surpriză de neratat. La orice achiziție de produse, persoanele ce își serbează ziua de naștere primesc din partea casei un cadou.

Începând de sâmbătă, 20 martie, dacă vă sărbătoriți ziua de naștere, tutungeria RioTabak Drinks & More celebrează alături de dumneavoastră cu cele mai fine și rafinate produse. Tot ce trebuie să faceți este să le treceți pragul, să achizionați un produs din tutungerie, iar la final veți primi un cadou-surpriză din partea casei.

Unde se află RioTabak Drinks & More:

RioTabak Drinks & More

RioTabak Drinks & More este o tutungerie complexă situată chiar în inima orașului Satu Mare, având o gamă variată de băuturi fine precum whisky, rom, coniac, gin, vodka, lichior şi bineînţeles ca şi băutură tradiţională gama completă de la Zetea.

Doar mărci premium şi câteva la îndemâna oricărui consumator iar pe partea de tutungerie bineînţeles cea mai mare ofertă de ţigări de foi, tutun, trabucuri şi accesorii pentru fumători. Aici găsiţi produse dedicate şi pentru consumatorii de narghilea şi pipă.

“Probabil suntem cea mai bună alegere în materie de cadouri, toată lumea ştie că o băutura fină şi un trabuc nu refuză nimeni, în special gama de seturi pentru alcool sau vin puse la dispoziţie în magazin. Cu noi nu dai greş ci surprinzi în cel mai plăcut mod. Servim ţigările de foi şi trabucurile din humidoare, umiditate şi temperatură controlată pentru a gusta din plin aroma adevarată a produsului”, au transmis reprezentanţii magazinului.

În plus, RioTabak Drinks & More oferă cea ce nimeni nu oferă, şi anume încărcare gratuită pe viaţă la orice brichetă achizitionată din magazinele RioTabak, fie pe gaz sau benzină, fie că a costat 1,5 lei sau 900 lei beneficiezi de acelaşi tratament.

“Probabil sună ciudat dar nu vindem ţigarete, suntem focusaţi doar pe fumat alternativ, fie că îţi rulezi ţigara (RYO – roll your own) sau injectezi în tub de ţigară (MYO – make your own) la noi găseşti cea mai mare ofertă din piaţă”, arată reprezentanţii tutungeriei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.