Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Despăgubiri de 480.000 de euro pentru crima din centrul municipiului Satu Mare

Despăgubiri de 480.000 de euro pentru crima din centrul municipiului Satu Mare. Instanța îl obligă pe Anderson Sere, bărbatul ce l-a ucis pe tânărul Beniamin în centrul municipiul Satu Mare, să plătească despăgubiri de 480.000 de euro familiei victimei. 

Admite acţiunea civilă alăturată procesului penal şi pe cale de consecinţă, în baza art. 19 şi art. 25 alin. 1 Codul de procedura penală raportat la art. 397 din Codul de procedura penală, coroborat cu art. 1349 Cod civil obligă pe inculpatul S.V.A. să plătească depăgubiri civile în favoarea părţilor civile, după cum urmează: – suma 120.000 Euro cu titlu de daune morale, în favoarea părţii civile B.S.I.; – suma 120.000 Euro cu titlu de daune morale, în favoarea părţii civile O.D.A.; – suma 120.000 Euro cu titlu de daune morale, în favoarea părţii civile O.I.; – suma 120.000 Euro cu titlu de daune morale şi respectiv suma de 8.134,04 lei cu titlu de daune materiale, reprezentând cheltuielile de înmormântare, în favoarea părţii civile O.G.S.. În baza art. 7 alin.1 din Legea nr. 76/2008, dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat în vederea stabilirii profilului genetic şi a stocării în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului genetic”, se arată în hotărârea publică postată pe site-ul instanței de judecată.

Criminalul din centrul municipiului Satu Mare, Anderson Sere, a fost condamnat astăzi la 20 de ani de închisoare cu executare după ce a ucis un tânăr dee 28 de ani în centrul municipiului Satu Mare.

Sentinţa a fost dată astăzi de către judecătorii Tribunalului Satu Mare.

Anderson Sere şi-a recunoscut fapta, el având o alcoolemie de 2,4 la mie în noaptea crimei. În 28 august 2020, el i-a aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona inimii, după ce s-au intersectat.

Citește și:

5 comentarii

  1. Lollllll Răspunde

    🤣😂🤣😂🤣😂🤣

  2. Mișu Răspunde

    Ăla e rupt în cur și voi ordonați juma de milion de euroi despăgubiri . Băi fraților , cine vă furnizează iarba ? E beton !!!
    Până acum nu ați avut timp de el , să-l trimiteți la săpun ? Că ăsta consumă oxigen degeaba …..

    • Cccc Răspunde

      Stai linistit Misule,ca din banii nostri se vor trage această sumă.. din banii statului,plus îl vom tine si pe el la parnaie,deci in total 500000 de euro

  3. Marin Răspunde

    Nu înțeleg, cum plătește 480 000 euro?

  4. Fasz Răspunde

    Dacă ar fi funcționar public i-ar trebui 40 de ani să plătească, ce decizii sunt acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.