Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Harta centrelor de vaccinare. Peste 12.000 de persoane pe lista de așteptare, la Satu Mare!

Harta centrelor de vaccinare. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a implementat harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, disponibilă pe site-ul de informare:

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare. Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile.

De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

În județul Satu Mare se află în acest moment peste 12.000, mai exact 12.776, de persoane pe lista de așteptare la vaccin.

Prefectul Altfatter Tamás și subprefectul Lavinia Kiss au avut astăzi o întâlnire cu personalul medical de la Centrul de vaccinare amenajat în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Satu Mare. Procesul de vaccinare decurge normal, centrul de vaccinare are acoperită complet schema de personal necesară iar fluxurile medicale sunt asigurate de către municipalitate conform normelor Direcției de Sănătate Publică. Acest centru poate gestiona cu o suplimentare a capacității de vaccinare prin alocarea de noi fluxuri.

Un comentariu

  1. Altu Răspunde

    No, până la 300 000 mai sunt doar câțiva. Imediat ați vaccinat tot poporul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.