Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Lista țărilor din zona galbenă, actualizată. Cei care vin din aceste state intră în carantină

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Pentru persoanele care sosesc în România din aceste țări, zone sau teritorii cu risc epidemiologic ridicat se instituie măsura carantinei pe durata a 14 zile.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) își motivează măsură prin persistența unui număr crescut de persoane infectate pe teritoriul național, precum și prin apariția zilnică a unor cazuri noi de persoane infectate atât prin circulația virusului pe teritoriul național, cât și prin importarea acestuia odată cu revenirea în țară a persoanelor posibil infectate, „aspecte care generează o presiune constantă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ – teritoriale și a sistemului sanitar”, se arată în textul hotărârii.

3 comentarii

  1. Avg Răspunde

    In celelalte tari intri in carantina indiferent de unde vii, daca nu ai un test negativ. In tara asta de 1 an de zile intra si iese lumea flux continu ca Voda in loboda. Si ne miram ca avem deja 3 variatii de virusi in circulatie.

  2. Anti Răspunde

    Pai guvernului convine, scapa de pensionari, raman cu banii, scapa de bolnavi de plata tratamentului, afacere curata,.

  3. Stjopan Răspunde

    În Hotărârea 9 din 11.02.2021 Art.4 sunt prezentate excepțiile de la carantinare. Cred că era important să menționați și acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.