Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO. Accident pe str. Ady Endre. Două maşini avariate

Accident pe str. Ady Endre. Două autoturisme au fost avariate într-un accident rutier produs în această seară pe str. Ady Endre din municipiul Satu Mare.

Conform primelor informaţii obţinute de la faţa locului, şoferul unui autoturism VW nu a acordat prioritate unui autoturism BMW. În urma impactului VW-ul a fost proiectat pe spaţiul verde. Se pare că nimeni nu a fost rănit.

Poliţia a fost la faţa locului şi urmează să îi audieze pe şoferi.

Vom reveni cu detalii.

20 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    WeMeBe-ul avea ceva viteza …
    De vina sint amandoi!

  2. Jan Răspunde

    Culpă comună

  3. Golf Răspunde

    Din imaginile video (de pe alt site) cel cu BMW este de vină. Cei doi erau pe același sens de deplasare iar cel cu VW a semnalizat intenția de virare la stânga cu mult timp înainte. Cel cu BMW a depășit cu viteză mare fără să ia în considerare intenția celui din față.

  4. Bmw Răspunde

    Băi oaie de golf, tu nu vezi că ăla cu passat-ul nu s-a asigurat în mod corespunzător ???. Nu e de ajuns doar să semnalizez, trebuie să-ți belești și ochii în oglinzi fraiere !!!. Cu cine mama dracului ți-ai luat permisul ???. Du-te urgent mâine dimineață la prima oră la Poliție și predă-l !!!

    • Golf Răspunde

      Ma bmwist prost, daca masina care circula in fata ta semnalizeaza intentia de a vira la stanga, mai ai voie sa intrii in depasire?
      Mars ba, la gara cu tine!
      Mars si preda-ti permisul, asta daca ai asa ceva!

  5. IBIS Răspunde

    Nu exista culpă comună, i. Acest caz. Se vede clar cum cel din spate, cel cu bmw nu respectă legislația rutieră. Plus avea viteza neregulamentară, mare într-un cuvânt. Dacă circula cu viteza normală putea opri în condiții corespunzătoare. Cel cu vw a procedat corect, a semnalizat, a întrat pe bandă,, etc. Sper ca milițienii să-și facă treaba, dacă nu în instanță și la TV, că altfel nu se mai poate.

    • Mihai Răspunde

      VB. Enormități……cand schimbi direcția de deplasare ai obligația să te asiguri (din toate părțile chiar si din spate) ca o poti face in conditii de siguranta …O intrebare …Ce viteza avea cel din spate ? …viteza este stabilită de aparatul radar…Nu de postacii …

      • altu fără bmw Răspunde

        Trebuie să fii BOU când vezi de la o milă marină când celălalt vrea să facă manevra. Cum a plecat a semnalizat tot timpul. Nici viteză nu avea, nu avea cum. Eu zic că vina morală e a instructorului cu care a făcut școala beemweistul și polițistul cu care a dat examenul. Cum drq poți primi permis conducând așa? Știu-știu răspunsul. Dar chiar dacă se va găsi vreun polițai de la rutieră care va zice că ăla cu VW nu a acordat prioritate la schimbarea direcției de mers eu pun întrebarea câtă minte are ăla cu BMW că intră în celălalt ca taurul comunal? Sau e orb?

        • Mihai Răspunde

          Dacă semnalizezi nu inseamna ca ai si prioritate de a efectua manevra respectiva ….tocmai de asta trebuie sa te asiguri …cel care abia a plecat de pe loc e pe principiul sa il ferească ceilalți…ca pe el nu il intereseaza …dar el este vinovat clar …viteza se stabilește de radar….Dacă nu erau in zona POLITISTII nu ai de unde sa stii ce viteza avea cel din spate…..asa ca fratilor ASIGURATI-VA LA SCHIMBAREA DIRECTIE DE DEPLASARE si mai cititi OUG 195/2002 SI HG 1391/2006

          • altu fără bmw

            Eu nu am zis asta. Dar nu am văzut nici măcar un microgram de conduită preventivă la cel cu BMW. În orașul nostru cu un minim de bun simț majoritatea tamponărilor-accidentelor s-ar putea evita lejer. În cazul șoferului cu BMW impresia omului este că nici nu prea ține la mașina personală.

          • hAuleuMaica

            @Mihai. Chiar și Decretul 328/1966 scria ….te asiguri și după aia semnalizezi,pentru a nu pune in pericol siguranța celorlalți participanți la trafic .punct.

      • Jan Răspunde

        Exact Mihai, foarte bine spus. Sunt de acord cu tine și așa este. Ai perfectă dreptate !!!

      • Golf Răspunde

        @Mihai, ambii au schimbat directia de deplasare spre stanga. Din imagini se vede ca cel cu VW a schimbat primul pentru ca cel cu BMW a intrat in el si nu invers. Asigurarea schimbarii benzii de circulatie se adreseaza tuturor participantilor la trafic, prin urmare si celui cu BMW care trebuia sa se asigure ca cel din fata sa intentioneaza sa schimbe banda exact ca si el.

        Cel cu VW daca s-a uitat in oglinda retrovizoare a vazut ca vine ceva din spate dar de departe, viteza foarte mare al BMW-istului a rezultat in urmarile acestui accident.

        Mihai, radarul nu este singurul care poate indica viteza. Aceasta se poate aproxima si in functie de lungimea urmelor de frana. Acul vitezometrului de bord se blocheaza in momentul impactului frontal (sau daca este digital, ramane in memoria computerului de bord)…

        • Mihai Răspunde

          Citeste art. 54 alin 1 din OUG 195/2002! Si daca nu sunt urme de frânare? Cum stabilești viteza ? Vitezometrul nu se blochează mereu la viteza la care s-a produs impactul ! Cu aproximatiile nu rezolvi nimic ! Atata timp cat in acea zona nu exista nu exista restricții pentru a efectua o manevră de depășire…Atunci poti efectua acea manevră! Moral ..da are vina si cel din spate…dar legislativ vorbind este cat se poate de vinovat cel care virează la stanga …Dacă te uiți atent pe imagini… cel din spate era pe sensul opus….ceea ce rezultă că el.se află angajat dinainte in depășirea celui ce a efectuat virajul!!!

        • MIhai Răspunde

          Schimbarea direcției de mers este o treaba….depasirea este alta treaba !

    • Unu Răspunde

      Ești prost IBIS !!!. Pune mâna pe carte !!!

  6. Glonț Răspunde

    Nu există miliție băi labă tristă de IBIS, regulile de circulație și polițiștii trebuiesc respectate și respectați, de aceea se întâmplă atâtea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.