Ultima actualizare: azi, 13:32
listă școli Satu Mare
Locale

LISTĂ. 19 şcoli şi grădinţe din Satu Mare, în scenariul roşu

Copiii de la 19 şcoli şi grădiniţe din judeţul Satu Mare vor participa la ore, în săptămâna care urmează, conform scenariului roşu.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, în săptămâna 08 martie – 12 martie 2021, conform aprobării emise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în județul Satu Mare s-a înregistrat următoarea situație privind scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar:

92 de unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică haplicarea tuturor normelor de protecție sanitară;

158 de unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu;

19 unități de învățământ și structuri arondate în Scenariul 3 (S3): participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

Potrivit ordinului comun al ministrului educației și cercetării și al ministrului sănătății nr. 3.235/93/04.02.2021, criteriul epidemiologic în baza căruia unitățile de învățământ stabilesc unul dintre cele trei scenarii de funcționare este rata incidenței cumulate, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori.

În documentul atașat găsiți situația unităților de învățământ din fiecare localitate.

LISTĂ ȘCOLI: HOTARARE-CJSU-10-DIN-05.03.2021

 

 

Pearl Beauty Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.