Ultima actualizare: ieri, 20:44

Naţionale

VIDEO. Polițiști înjurați şi provocaţi să scoată pistolul! Explică de ce nu au făcut nimic

Polițiști înjurați şi provocaţi să scoată pistolul! Scenele s-au petrecut zilele trecute în judeţul Gorj, unde şoferul unui autoturism de teren s-a întâlnit cu un echipaj aflat la pândă. Poliţitii susţin că deşi au fost ameninţaţi şi înjuraţi au preferat să nu scoată pistolul pentru a nu o pune în pericol pe femeia din maşină. Poliţiştii explică şi de ce nu au pornit în urmărirea bărbatului.

Poziţia Europol:

BĂI, CASCHETARE, SCOȚI PISTOLUL LA MINE?

Scena a avut loc în ziua de 4 martie, în comuna Runcu, județul Gorj, colegii noștri, polițiști și jandarmi, fiind amenințați cu un topor de către un individ al cărui hobby este off-road-ul combinat cu furtul de material lemnos din pădurile patriei.

Bineînțeles, că la vederea acestui om al pădurilor, polițiștii l-au somat să înceteze acțiunea violentă, iar la scurt timp după incident, individul în cauză a găsit de cuviință să se apropie de colegii noștri, să-i amenințe și să-i înjure pentru că și-au permis să execute o pândă în zona în care se fură material lemnos.

Și dacă vă întrebați de ce polițiștii nu au fosit armamentul, vă spunem noi că au evitat să-i pună viața în pericol femeii care-l însoțea în mașina de teren pe “academicianul” din imagini și care executa toate solicitările sale, inclusiv aceea de a-i filma pe polițiști încercând să inducă ideea că aceștia l-ar fi amenințat cu folosirea armelor de foc în mod nejustificat.

Iar în ceea ce privește decizia de a nu pleca în urmărire cu “autospecialele” din dotare, în zonele cu teren accidentat, polițiștii știu că în cazul producerii vreunei avarii sunt cercetați administrativ și li se impută costul reparațiilor, conform unor proceduri emise de către mai marii instituției care au văzut infractori doar la televizor.

În prezent, acest individ se ascunde în munți, în zone greu accesibile și este cercetat pentru ultraj, pe numele său fiind emis un mandat de aducere pentru a fi prezentat în fața procurorilor.

Acesta este rezultatul reformei din MAI și a legislației refractare care este interpretată în majoritatea cazurilor în defavoarea polițiștilor.

37 comentarii

  1. Sine Cora Răspunde

    Asta e reforma lui basescu si a ministrului de interne, bucatarul de la Arad fara ca cineva ,de 10 ani incoace, sa vada deznodamantul !Reforma politicianista basista le-a permis infractorilor sa-si bata joc de politia romana !Asa a ajuns toata politia romana,exact ca in video-ul acesta !!Legile au fost modificate in asa fel incat infractorul sa-l poata injura ca la usa cortului pe politist,sa-i arate toporul pe care daca vrea chiar il poate folosi fara sa pateasca nimic.Procurorii se pozitioneaza mai meru de partea infractorilor,iar politistul nu mai stie cum sa-si faca treaba,pentru ca risca sa ajunga acolo unde de fapt ar trebui sa ajunga aceste gunoaie !! Daca asa ceva se intampla in Germania,sau in orice alta tara normala, acum viteazul din gip era cu flori si cruce la cap !

  2. Satmarean Răspunde

    Urgent trebuie schimbate legile și Politia să aibă din nou autoritate, precum în alte țări europene . Nu e posibil așa ceva !!!

    • Anticomunist Răspunde

      Mars repede cu ma-ta scroafa sa sugi **** lui Stalin.Si tu si ma-ta aia scabroasa care te-a avortat.

      • @Anticomunist Răspunde

        Ti-a scris Gogu din puscarie,ii este dor de tine si de gaoaza ta…Acum s-a “tunat” , si-a bagat bile si te asteapta.Nu trebuie decat sa o bagi din nou pe nevasta-ta in spital si esti rezolvat de 2 ani de fericire .😂

      • Unul Răspunde

        Mare p….t ești anticomumist. Să-ți gie rușine !!!

    • Anticomunist Răspunde

      Doar comunistii pot sa fie poponari.V-o sugeti unii la celilati in grupuri cu caschete.Iar pe mamele voastre ejaculeaza porcii din accidentul de acum doua zile.

  3. Unu Răspunde

    În alte țări nu se întâmplă așa ceva, era demult împuscat !

    • Golf Răspunde

      @unule, de ce să fie ucis? Tu ești conștient de afirmațiile pe care le faci? Atâta timp cât nu a pus în pericol viața milițienilor de ce să fie ucis?

      Dacă eu fug de miliție, trebuie să fiu ucis după mintea ta comunistă?

      Milițienii sunt dumnezeii măi minte odihnită?

    • Anticomunist Răspunde

      si Unu e un avorton comunist homosexual.Au iesit caschetarii slinosi comunisti la stirea asta ca viermii din cacat vara.

  4. Anonim Răspunde

    Buna Suntem încă o tara liberă chiar vreți un stat polițienesc sau dictatura militara ,alo acum 30 ani erai stresat daca vorbeai liber . In meseria de polițist intra si înjurăturile de la civili si colegi, nu suporți înseamă ca ești inapt pt această munca .Polițistu PROFESIONIST analizează cu cine are de a face poate omul care încalcă legea are nevoie doar de o avertizare nu de un glonț .

    • ... Răspunde

      Noi nu prea mai suntem așa ceva. Nici nu mai auzi ca să se ceară înapoi anumite drepturi. Încet-încet ne vom dezobișnui de anumite activități. Avem timp în cei încă minim 5 ani de pandemie.

  5. satmarean Răspunde

    Niciun politist din Romania nu o sa apese pe tragaci in asa eveniment, decat daca poate este un membru al familiei. Sta 2,3 ani cercetat pentru omor din culpa, pus la dispozitie pe salariu de mizerie.

    • Golf Răspunde

      Păi trebuie să fi bolnav, psihopat să ucizi pentru că ești înjurat și pentru că ți se arată un topor, cuțit… Aici nu suntem în SUA, că dacă eram și eu aș purta mereu un pistol la mine.

  6. Una Răspunde

    Nu trebuie ucis, pus cu botul pe labe, încătușat și măsuri urgente și ferme în consecință sau tras la picioare, depinde de situație. Dar să fugă ???. Nici poveste. Și apoi nu vă supărați voi cei mai de sus ce comentați aiurea, nu stăm la povești și la taclale, dar n-am înțeles suntem la piață, futule mama lor de infractori și de nesimțiți ordinari !!!

    • Anticomunist Răspunde

      Lasa fa ca o sa te exportam si pe tine in Coreea de Nord in curand. Impreuna cu porcii caschetari care v-ati strans la stirea asta ca mustele la cacat. Mai vedem cat va mai suporta si populatia generala, dar cred ca nu asa de mult. Vedem atunci cum si pe unde va ascundeti ca suneti mari si tari cu cei care nu poarta botnite dar la criminalii/violatorii ca Dinca,Morosan,boschetarul criminal,etc. le sugeti ciorapii.

      • Gașka de șuți Răspunde

        Gaozarule,cred ca esti ala de-a facut parnaie cu ceva ani in urma pentru “prafuri pentru mama mare”,ala cu gasca de la padurea noroieni…Sigur esti handicapatul ala care a ramas cu sechele si cu gaoaza cat canalizarea dupa cei 5 ani de bulau !Daca nu esti ala,esti la fel ca el…Handicapat !

  7. Anticomunist Răspunde

    Probabil suferi de sindromul Stockholm.Ai luat-o-n cur pana ai constatat ca-ti place defapt si acum iti proiectezi defectiunea bolnava pe alte perosoane.Da,tu esti ala,matricea counista de vierme scos din cururile staliniste si avortat in cascheta urat mirositoare de militian homosexual scabros.Sa-i lingi gaoaza plina de rahat purulent in continuare lui Stalin.

    • Liberal Răspunde

      Dați-aș cu drapelul în cap anticomunism. Marș de aici !

    • c-block Răspunde

      @Anticomunist. Nu ești cu nimic mai prejos de torționarii tăi. Diagnosticul cu sindromul Stockholm se potrivește mănușă ție.

  8. Anticomunist Răspunde

    Cred ca din voi iasa un sapun foarte bun de spalat vacile de balega la fund.

    • @Anticomunist Răspunde

      Du-te băi la un doctor,că suferi rău ! La un veterinar ! 🤣

      • Anticomunist Răspunde

        Sunt doctorul tau,tratamentul prescris : slbozi de la proci lu’ ma-ta,muie lu’ tac-tu si cacat de la stalin pentru tine.A si sa nu uit : sa-i faci o felatie in timp ce sa caca pe tine lui Kim Jong Bong din Coreea de Nord.

  9. Anticomunist Răspunde

    Îmi cer scuze de la toți. Nu am luat tratamentul de o săptămână că nu am găsit la farmacie. Mi s-a promis că luni va fi.🙏🙏🙏

    • Anticomunist Răspunde

      Asta care-si insuseste numele altora nu foloseste pastile,la el toate tratamentele sunt “naturiste” : slobozi de porc,cacat de vaca si raie capraiasca pentru el si toata familia lui…vierme cilindric-inelat.

      • Semafor-Președinte-Vinetou-Sandokan Răspunde

        Scuze. Nu știam că așa scrie în cartea ta de identitate temporară. Sper că nu scrie și Semafor-Președinte-Vinetou-Sandokan. Că dacă da îmi cer scuze anticipat.
        Atunci ești tu anticomunist când eu sunt Gina Lolobrigida. Ești un nespălat pe gură cu săptămânile, aia ești!

  10. Anticomunist Răspunde

    Uite cine a aparut p’aicisea,Sandokan Paduchele din Malaezia.Caschetarule “te bag in pidza ma-tii” ca sa citez din “clasici” trecuti in nefiinta,deci practic o sa bag un cacat in pizda la ma-sa.

    • Semafor-Președinte-Vinetou-Sandokan Răspunde

      Ce noroc pe capul meu că măcar eu o cunosc. Tu în schimb ai probleme serioase. Toate pirandele se bat pe titular când vine socialu.
      Prin prezenta te înștiințez oficial că sesizez pe cine trebuie vizavi de inepțiile tale postate. Apoi vom vedea. Nu loco sesizez ca să fie clar. Apoi dacă cineva încasează amendă pe seama ta sincer mie îmi pare rău. Dar chiar am spus-o că va fi bai dacă nu te periază puțin. Asta e.

    • Anticomunist Răspunde

      Poti sa-l sesizezi si pe dumnezeul tau,Stalin…dupa ce-i sugi ****.Daca nu se intampla nimic inseamna ca doar ai ingurgitatat cacat nesatul cum faci de obicei.O sa perieze ma-ta **** porcului.

      • Semafor-Președinte-Vinetou-Sandokan Răspunde

        Vom vedea. Nu stau să-ți explic pentru că nu am cui. Probabil stilul de a vorbi ți se pare normal pentru că alta nu ai auzit. Nu e vina ta. Dar va fi greu să înveți acum. Vei fi ajutat. În schimb dacă portalsm ia o amendă mare din cauza ta fii sigur că se va “mulțumi” asta din partea lor. Eu am la cine să apelez direct, asta e problema ta.

  11. Anticomunist Răspunde

    Mda,ai relatie directa la pul@ lui Stalin.

    • Semafor-Președinte-Vinetou-Sandokan Răspunde

      Ți-am spus. Vom vedea. Ocupă-te de treaba ta că nu ai de discutat cu mine nimic. Oricum din ce citesc nimic nu seamănă cu titlul articolului. Deci comentează pe marginea subiectului sau taci în ……

    • Anticomunist Răspunde

      Gata “Boss”,am tacut…In alta ordine de idei : vom vedea,da.Apare poza cu ma-ta calarita in cocina comunista cum suge ciotul ascutit a lu’ Basescu?Sau apare cum suge coltul de la dulapul lui Werner?Eu cred ca si acum o mai fut cainii…

      • Semafor-Președinte-Vinetou-Sandokan Răspunde

        Văz că nu termini. Maică-mea a murit demult, de ani buni. Ai ceva dorințe din astea ciudate să o urmezi în calea ei? Întreb și eu așa. Că văd că în neamsimplismul tău tot te legi de ea. Să-ți pun de o pilă? Se poate dacă tot insiști.

  12. Apel Răspunde

    Nu mai bagati in seama mizeria caruia i s-a urcat sifilisul la cap iar in cateva zile n-o sa mai fie…O sa vedeti ca dispare exact asa cum a aparut,adica dintr-un accident nefericit.A prezervativului,of course.La muscat ma-sa (pe care n-o cunoaste dealtfel)in timp ce o muia un boski ,si l-a gaurit !Asa a iesit acest limbric direct pe gaura curului.Acum sper ca se va cuminti si isi va lua medicamentele pe care le are inca de pe vremea cand era mare comunist,insa la fel ca toti marii comunisti si acesta a devenit mare anticomunist…Stiu pe unul la fel ca el de dus cu capul,care dintr-un mare comunist a ajuns sa condamne public comunismul.Iar prostii din romania chiar l-au crezut, ba unii l-au votat sa ajunga10 ani de zile bulibasa romaniei !🤣

    • MuieLaApel Răspunde

      Gata mah.M-am cumintit.Nu o mai dau pe ma-ta sa o futa cainii…o las sa o futa maimutele africane alternativ cu porcii care au ramas in viata de la accidentul de acum 3 zile si slobozita cu presiune de tovarasii comunisti de la USR.Tu nu esti decat o excrescenta purulenta iesita pe hemoroidul porcului comunist gras Kim Jong Bong “de la Coreea”.Si sa nu uitam : muie la caschetari,sa-i sugeti pul@ in contiunare lu’ Stalin si lu’ Werner impreuna cu mamele voastre deformate genetic in laboratoarele comuniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.