Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Pisică salvată de pompierii sătmăreni. A fost blocată timp de 2 zile într-un copac

Pompierii sătmăreni au intervenit pentru salvarea unei pisici, rămasă în copac de două zile, pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare.

La fata locului s-a deplasat autospeciala de lucru la înălțime cu doi subofițeri.

Pompierii au salvat pisica și au predat-o stăpânei.

 

 

 

7 comentarii

  1. Golf Răspunde

    Am și eu câteva pisici dar nu văd cum ar putea rămâne “blocate” în vreun copac. Pisicile astea sunt teroriste pentru animale mai mici decât ele. De când le am nu mai văd păsări pe pomii din grădină, fiind preferatele lor. Pe șobolani îi decapitează și mi aduc așa să-mi arate ce grozave sunt ele. Cu șoarecii se joacă până îi omoară… Asta este, în afară de indivizii psihopați din societate doar felinele ucid din plăcere.

  2. a Răspunde

    Am si eu cateva nedumeriri. A cui este mâța? Cat a fost costul interventiei? Cine plateste? De ce pompierii trebuie sa dea pisicile jos? De ce dl din imagine nu poarta masca? ceva studiu arata ca si astea fac covid.
    Sunt iritat deoarece eram in trecere cand am vazut de la volan interventia. Cand i-am spus sotiei ca sigur se plimba dupa ceva mâță.. s-a uitat lung la mine.. iata dovada!

  3. Valahu Răspunde

    No am trait si asta sa dai jos mata din copac .Dapoi astia -s dusi cu sorcova!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      No am trait-o si pe asta, ca de cand cu smartfonu si netu gratis gramada sa putem afla cu totii cat poti fi de dobitoc, si nu doar famikla/vecinii/prietenarii tai, ca pana mai anii trecuti.

  4. Satmarean Răspunde

    Vai de noi cu a noste oi, după ce umblă pompierii. I-am auzit ieri cum au ieșit din unitate cu toate sistemele acustice și sonore plecând în acțiune, de parcă ar fi plecat la un eveniment cu victime. Pe ce se cheltuie banii statului. Strigător la cer !!!. Astfel de acțiuni trebuie să înceteze de îndată !!!

  5. satmarean Răspunde

    Minti scursura umana ,au plecat fara sirena girofar

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Satmarene, nu-ti pune mintea cu toti prostii de pe aici. Mai ales nu la genul asta de “oameni”. Sigur e stalp al bisericii, poate chiar primcurator, da acasa isi bate femeia si copchii, ca doar el e omu in casa. Tu ai pretentii de cultura/civilizatie, da cercopitecu decojeste bananele cu mana cu care se scarpina in kur. Nu spun ca faptele astea spala imaginile cu ce so petrecut pe la Constanta etc, dar e o normalitate in orice tara civilizata. In ce priveste masca, sa stea linistit…era in aer liber, departe 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.