Ultima actualizare: azi, 15:17

Publicitate

Parfumeria Versace – clasică atemporală!

Brandul italian Versace este în prezent unul dintre cele mai renumite din lume. A fost fondat de familia Versace, reprezentată de frații Gianni și Santo.

Apariția mărcii datează din 1978, tocmai atunci cei doi frați au decis să cucerească lumea modei. Logo-ul mărcii a fost ales pentru imaginea Medusei Rondanini, ca simbol al frumuseții și farmecelor fatale.

În același an, la Milano a avut loc primul spectacol al colecției de îmbrăcăminte pentru femei. Imediat după el, fustele foarte scurte și decolteurile adânci au devenit semnul distinctiv al Versace.

Anul următor pentru Versace a fost marcat de lansarea colecției pentru bărbați și de deschiderea primului butic. Și în 1980, Gianni Versace a decis să colaboreze cu cel mai faimos teatru italian La Scala ca designer de costume.

În 1981, casa de modă și-a descoperit o nouă direcție – parfumeria. Primul parfum a fost creat pentru femei și s-a numit Gianni Versace.

De-a lungul întregii existențe a mărcii, au fost lansate peste 50 de compoziții de parfumuri. Multe dintre ele au devenit destul de populare, altele și mai populare. Dar, totuși, cunoscătorii industriei de parfumerie pot numi mai multe poziții care se află la vârful cererii din momentul apariției lor până în prezent. Aceste arome pot fi găsite accesând linkul următor: https://makeup.ro/brand/28669/

Versace Crystal Noir

Crystal Noir de la Versace este un parfum pentru femei care a devenit o manifestare a feminității și a harului natural. Parfumul este potrivit pentru fiecare doamnă care dorește să-și sublinieze luxul. Este capabil să încarce cu emoții pozitive și să completeze un stil impecabil.

Parfumul a fost lansat în 2004. Compoziția sa se bazează pe note de ghimbir, cardamom și piper. Notele „inimii” joacă cu flori de portocal, bujor, gardenie și nucă de cocos. Trena parfumului este reprezentată de un acord de lemn de santal, mosc și chihlimbar.

Versace Eros pour femme

O poveste despre frumusețea feminină, farmecul și caracterul iubitor de libertate. Eroina parfumurilor Versace apare întotdeauna ca o parte puternică, iubitoare de libertate și senzuală. 

O piramidă aromată în notele de varf de portocală siciliană, bergamotă și rodie. Inima grațioasă florală se bazează pe note de bujor, flori de lămâie și iasomie. Traseul este foarte moale, este țesut din lemn de santal, mosc și ambroxan. Absența acordurilor exotice permite clasificarea parfumului ca o compoziție clasică pentru femei.

Versace Versace pour homme

Apa de toaletă elegantă Versace a fost prezentată pentru bărbații care iubesc clasicul. Eroul Versace Pour Homme va prefera întotdeauna ușurința și prospețimea în fața aromelor supraponderale, orientale. Un astfel de bărbat este capabil să devină standardul succesului și visul tuturor femeilor.

Piramida compoziției sună cu prospețimea bergamotei, lămâii și astringenței trandafirului și neroli. Notele de „inimă” combină succint zambile, mușcată, cedru și salvie. Baza parfumului începe cu note moi de fasole tonka, apoi se transformă în mosc picant și chihlimbar.

Versace Pour Homme Dylan Blue

Parfumul original pentru bărbați de la Versace este potrivit pentru bărbații independenți care simt în mod constant setea de noi emoții. El, ca un magnet, atrage toate privirile către persoana sa. Carisma puternică a eroului Pour Homme Dylan Blue este vizibilă din primele minute de cunoaștere.

Piramida parfumului își începe sunetul cu  note de bergamotă, miere și tartă, care se combină ușor cu grapefruit, frunze de smochin și un acord apos. Ambroxanul, frunzele violete, papirusul și piperul negru sclipesc ușor în centrul compoziției. Finalul poveștii este încadrat cu mosc, șofran, fasole tonka și tămâie.

Deci, nu vă rămâne decât să alegeți aroma preferată și sunteți gata să cuceriți lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.