Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Se lucrează la rampa spre pasarela din Centrul Nou. Structura a fost deja ridicată

Lucrările de modernizare a Centrului Nou al municipiului Satu Mare avansează pe zi ce trece. În ultima perioadă s-a lucrat și la rampa care duce spre pasarelă, structura fiind deja ridicată.

Este vorba despre rampa care duce spre pasarela pietonală de pe Bulevardul Transilvania, pasarela fiind inclusă în proiectul de modernizare a Centrului Nou. Potrivit proiectului, pistele de biciclete vor face urcarea pe această pasarelă pietonală. Lucrările sunt în toi, iar structura rampei a fost deja ridicată. De aici ar urma să fie făcută legătura cu pasarela peste Someș spre noul mall, contractul de proiectare și execuție fiind semnat.

Cum arată proiectul Centrului Nou

Proiectul care vizează modernizarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare propune reconfigurarea Pieței 25 Octombrie, integrarea în peisajul arhitectural a unei piste de biciclete, refacerea fântânii arteziene și amenajarea unui spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice.

Astfel, se vor reface gradenele, Pasajul Corneliu Coposu, trotuarele și iluminatul public, astfel încât prin toate intervențiile propuse se va obține îmbunătățirea amenajărilor peisagistice și se va crea un mediu propice pentru activități de petrecere a timpului liber.

Valoarea estimată a lucrării este de 11.159.373.96 lei.

7 comentarii

  1. alex Răspunde

    Nr1!!!!no comment.

  2. H&R Răspunde

    Tot nu-i bine!

  3. Citizen Răspunde

    Am vazut in realitate, arata groaznic.

  4. Gyuri Răspunde

    Nu e puțin beton.
    E comentacu citizen, psd-ist.
    Adică mu13 ist.

  5. Dorel de sathmar Răspunde

    Nasol!
    Asa cum sa mai candidez peste 3 ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.