Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Accident în lanț în municipiul Satu Mare. Cinci mașini implicate

Un accident în lanț s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Bujorului din municipiul Satu Mare. În evenimentul rutier au fost implicate cinci autoturisme.

Potrivit primelor informații, pentru a evita coliziunea cu o mașină, șoferul unui autoturism a tras de volan și a intrat în mai multe mașini parcate pe marginea drumului.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii ajunși la fața locului vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

 

8 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Masini parcate….acelea sunt masini lasate pe strada (spatiu public). Vezi definitie parcare.

  2. Satmarean Răspunde

    Numai heciuri. Urgent la Remat cu ele !!!

    • Cetateanul Răspunde

      Avem in familie doua masini, fiecare cu peste 300.000 de km . Directie foarte buna, frane foarte bune, motoare brici caci functioneaza pe GPL si am avut grija de ele .
      Auzi, “heciuri” pentru ca au cativa ani … conteaza starea tehnica nu anii …
      Nu aruncam cu banii dupa masini noi, sunt foarte bune si astea, cine nu are ce sa faca cu banii sunt masini noi pe toate gusturile !
      Foarte bine ca au “heciuri” , oamenii investesc in confortul locuintei, in familie, in educatie, in almanache !

      • tabu Răspunde

        @Cetateanul = Zweinstein. Da cu bicicleta ce faci?

        • altu fără bmw Răspunde

          Înainte de a comenta ar trebui să mergi prin NL. Nicăieri nu vezi SUV-uri cu care să circule olandezul. Consumă mult și nu merită folosit. Nu scoți banul investit, așa zic ei. Idem în DK. Noi suntem rupți în kuur dar luăm efectiv tancuri și băgăm combustibil de 10 RON ca să ne dăm șmecheri. Apoi dacă e ceva și trebuie reparat nu mai avem bani de așa ceva. Dar nu-i bai, mergem afară aducem alt heci. 99% din mașini second așa sunt. Mai bine prefer mașina mea și eu, dar îngrijită. Are 15 ani dar e brici și acum. Și fiecare membru din familie are bicicletă. Dar nu avem curaj să circulăm cu așa ceva. E plin orașul de kretini nemuritori.

          • Cetateanul

            Cunosc o groaza de oameni cu masini de fite si nu au bani de pe azi pe maine, ii cauta recuperatorii pe acasa … foarte putini chiar isi permit masini de fite … acuma multi s-or scapa de ele din moment ce bani din parti, nu se stie ce va fi, reparatiile si mentenanta la o masina de fite te rupe la buzunar … asigurarile sunt scumpe … nu sunt pentru oricine …

        • Cetateanul Răspunde

          Acuma ii fac un upgrade . Util . Pun roata electrica de calitate pe fata, maneta si controler . Apoi fac un loc pentru acumulatori pe care sa-i pot lasa acasa daca nu vreau sa ma duc pe modul electric . Doi in unu .

  3. Mișu Răspunde

    Cel cu Focus-ul asteapta de cateva luni o pomana din asta ca sa-si repare si el masina . I-a mai dat unul o smetie si a fugit . Ramasese saracul cu paguba . Acum …are sanse sa o rezolve

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.