Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. USR și-a inaugurat noul sediu în municipiul Satu Mare

USR și-a inaugurat astăzi noul sediu situat pe strada Petofi Sandor din municipiul Satu Mare. Acolo își vor desfășura activitatea deputatul Radu Panait și senatorul Alexandru Zob.

Inaugurarea a debutat cu sfințirea sediului de către preotul Socolan, după care acesta le-a vorbit celor prezenți. Ulterior a avut loc o conferință de presă.

Inaugurarea, transmisă live pe PortalSM:

Deputatul Radu Panait a declarat în cadrul conferinței de presă că formațiunea pe care o reprezintă își dorește să fie cât aproape de sătmăreni.

,,Drumul până aici a fost unul anevoios și cu toate că mulți nu ne dădeau șanse la început, determinarea și sinceritatea de care am dat dovadă a convins suficient de multă lume și asta ne-a ajutat să ajungem la guvernare. Am luat la pas județul încă dinaintea campaniilor electorale și am promis că vom fi prezenți în comunitate pe toată perioada mandatului, nu doar în campanie. Sătmărenii au dovedit că își doresc o schimbare, iar noi suntem convinși că suntem schimbarea pe care o așteaptă de atâta timp. Suntem oamenii care au decis să nu renunțe la județul lor, iar acum luptăm pentru el direct din Parlament. E o responsabilitate mare care ne onorează. Vrem să creăm un obicei sănătos, să fim aproape de sătmăreni și le transmitem că ușa acestui birou va fi mereu deschisă pentru ei”, a declarat Radu Panait, la inaugurarea noului sediu USR din Satu Mare.

CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Au deschis robinetul cu bani. Curg banii fara oprire acum.

  2. H&R Răspunde

    Cu distantarea cum va fi? In poze nu prea e asa ceva.

  3. m Răspunde

    Socolan,a binecuvăntat stabilimentul?Ducă-se pe pustii…

  4. Borsa Kopasz Răspunde

    CE IPOCRIT E PANAIT ASTA IN CAMPANIE TRIMITEA MESAJE IMPOTRIVA BISERICII! USR = ADUNATURA DE GOLANI

    • Bogu Răspunde

      Pune-ti frana, sincer. Un reprezentant nu face tot partidul.

      • c-block Răspunde

        Cam asta-i modelul usere, place ori nu asta-i imaginea. Nu-i inteleg dar e treaba lor. La noi nu prea tine de aia nu prind radacina in anumite medii. Nu poti face reinventarea/relansarea clasei politice cu asemenea abordari elitiste. Dar repet, e treaba lor.

  5. flavius Răspunde

    Iara Socolan ? Nu se poate inagura nimic fara Biserica ? Alti bani ,alta distractie. Cat a fost taxa de sfintire ? Nu var satura toti bani din lume !

  6. Pap Remus Răspunde

    BOR = Satanism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.