Ultima actualizare: ieri, 23:09
arestati diicot
Locale

Lipsire de libertate şi trafic de droguri. Doi sătmăreni au fost arestaţi

Doi sătmăreni au fost arestaţi pentru lipsire de libertate şi trafic de droguri. Bărbații, cu antecedente penale, au fost arestaţi pentru 30 de zile după o acţiune a DIICOT.

Potrivit informaţiilor PortalSM, aceştia au fost reținuți în urma unei acţiuni care a avut loc joi în municipiul Satu Mare. Cei doi ar fi fost săltaţi de mascaţi, după ce au lipsit de libertate o persoană.

În urma percheziţiilor au fost depistate şi droguri.

Deocadmată nu au fost furnizate informaţii oficiale, urmând ca acest lucru să se întâmple cel mai probabil în cursul zilei de luni.

Cert este că cei doi bărbaţi au fost prezentaţi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

 

8 comentarii

 1. Lelutica Răspunde

  Blestemați să fie , cancerul să le mănânce carnea de pe ei, sa nu apuce ziua de mâine !!!!
  Pedeapsa cu moartea ar fi prea blândă pentru animalele astea , arși de vii ar trebui 🤯🤯🤯🤯

 2. Lelutica Răspunde

  Pedeapsa cu moartea TREBUIE reintrodusă în codul penal pentru fapte care pun în pericol viața umană, cum ar fi, crime, violarea minorilor, trafic de droguri de mare risc, iar ,, contopirea pedepselor este o mare prostie !!!!

  • AziNu Răspunde

   Ai fumat ceva cred

   • Lelutica Răspunde

    Azi nu

   • Lelutica Răspunde

    Azi nu…. îți doresc să ai parte de copii dependenți de droguri, să-ți vândă pe nimic tot ce ai agonisit doar pentru a se droga, iar tu să nu poți schimba nimic…poate atunci îți vei schimba părerea față de categoria asta infectă, scârboasă și canceroasă de animale care vând droguri distrugând tot ce e mai frumos dintr-un tânăr !!!

    • AziNu Răspunde

     Atunci eu iti doresc la fel. Bonus ia de aici: Sa-ti moara familia de covid si tu sa stai neputincios in fatza spitalului 😀

    • AziNu Răspunde

     Pentru tine canabisul e un drog mortal , esti retard. Cand o sa am copii imi doresc sa experimenteze canabil, iar ai tai sa stea cu seringa in vena 😉

 3. AziNu Răspunde

  canabis*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.