Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Baschetbalista Claudia Cuic-Pop va reprezenta Satu Mare la Olimpiada de la Tokyo

Baschetbalista Claudia Cuic (Pop) va reprezenta municipiul Satu Mare la Olimpiada de la Tokyo.

,,Componentă a echipei naționale de baschet 3×3 și a CSM Satu Mare, Claudia demonstrează că CSM este un bun ambasador pentru orașul nostru. Felicitări Claudia!’’, este mesajul transmis de Primăria Satu Mare.

Jocurile Olimpice, amânate pentru un an din cauza pandemiei de coronavirus, urmează să aibă loc în perioada 23 iulie – 8 august, în capitala Japoniei.

Claudia Cuic (Pop) s-a întors după 8 ani și jumătate la CSM Satu Mare. Ea a revenit la Satu Mare la finalul anului trecut, după trei sezoane consecutive jucate în campionatul Turciei. Baschetbalista s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu actualul team manager de la U BT Cluj Napoca, Branko Cuic.

Claudia a mai jucat la Satu Mare în sezonul 2011-2012, când a devenit vicecampioană națională. În România aceasta a mai trecut pe la CSM Târgoviște și Universitatea Cluj-Napoca. Extrema cu o înălțime de 1.86 metri a cucerit Cupa României în 2013 alături de formația din Dâmbovița și are în total trei medalii de argint în Liga Națională de Baschet Feminin.

Un comentariu

  1. Om Răspunde

    Felicitari !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.