Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Zilele Orașului Satu Mare 2021 – se vor ține sau nu. Ce spune prefectul Altfatter Tamas!

Zilele Orașului Satu Mare 2021 – se vor ține sau nu. Zilele Orașului Satu Mare nu se vor ține nici în acest an din cauza pandemiei, a anunțat, luni, prefectul Altfatter Tamas în cadrul emisiunii PortalSM LIVE. El a spus că s-ar putea organiza doar online, însă așa nu ar avea niciun rost.

Așadar, sătmărenii nu se vor putea bucura nici în acest an de Zilele Orașului, dar nici de alte evenimente culturale organizate în aer liber. Rămâne, însă de văzut, la începutul toamnei, spune prefectul județului Satu Mare.

„Se poate organiza numai online, dacă se dorește. Din punctul meu de vedere absolut nici un rost nu are să se organizeze așa ceva online, iar pe la sfarsitul verii sau începutul toamnei rămâne de văzut. Probabil că vor fi șanse să se organizeze și evenimente culturale în aer liber în această vară”, a spus prefectul la PortalSM LIVE.

Emisiunea completă: click aici.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook.

6 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    o sa spuna daca se vor tine ,sau nu

  2. c-block Răspunde

    Eu chiar nu pricep de ce ar trebui să mai ținem astfel de sindrofii și să transformăm centrul orașul în toaletă publică! Înțeleg să facem ceva festivaluri cu o anumită tematică, să atragem turiști mulți-puțini dar în formatul vechi nu mai are nici un rost. Părerea mea. Trebuie găsită o altă abordare.

  3. Nimeni Răspunde

    @x-ulescu. Stangacia aceasta in exprimare ma duce la gandul ca tot o stangacie este sa “sarbatoresti” o “nenorocire” intr-o alta “nenorocire”( sau, nu?).

  4. @Nimeni Răspunde

    Nu pricepe săracul X Cred că ar trebui să fii mai explicit. Individul are probleme serioase în cunoașterea istoriei locale chiar și cea recentă.
    Eu am înțeles ce ai vrut să spui.

  5. Anonim Răspunde

    Buna Ziua
    Suntem în era dictatura-democratica la lucru și în case .

  6. AziNu Răspunde

    Care e rostu ? Si copii s-au plictisit de tzigania aia. Voi nu rezistati fara un gratar deala semiexpirat la suprapret, mancat intre tzigani? Pentru cine se face ziua orasului? Pt boschetarii din satele vecine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.