Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

Cum să îți faci un site web în 45 de minute. Un nou workshop lansat de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

”Cum să-mi fac un site în 45 de minute cu WordPress și Elementor?”. Acesta este tema workshopului online, organizat de Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și Marks & Metrics, proiect care dorește să vină în sprijinul micilor întreprinzători, a PFA-urilor din Satu Mare și tuturor celor care doresc să-și lanseze afacerea în online. Prima sesiune creativă din programul de activități online va avea loc în 28 aprilie, la ora 18:00.

Partenerul și totodată mentorul programului, sătmăreanul Mark Török consideră că o prezență online este necesară pentru orice firmă, antreprenor sau freelancer, care dorește să se afirme în ziua de azi.

Mark este de părere că oricine cu puțină experiență în navigarea online, poate da startul unui site, într-un timp scurt și (aproape) gratis. Astfel, vom cunoaște împreună bazele pentru construirea unui site bazat pe WordPress, în cel mai eficient mod, fără a fi nevoie de ajutorul unui specialist în dezvoltarea de site-uri web.

Acest workshop introductiv este dedicat începătorilor în domeniul web – ne propunem să parcurgem primii pași în acest domeniu, astfel încât oricine să se poată familiariza cu toate etapele, resursele și instrumentele (mai ales gratuite) care pot fi de mare folos în crearea unui site.

Workshopul este organizat de către Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ”G. M. Zamfirescu” împreună cu Marks & Metrics. Acesta va avea loc online, iar participanții înscriși vor primi toate informațiile necesare pentru conectare, pe adresa de mail din formularul de mai jos. Termenul limită pentru înscrieri este 26 aprilie ora 15:00.

Cei interesați se pot înscrie accesând formularul de înscriere AICI.
Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook al Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu”  precum și pe evenimentul de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.