Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Deputatul PSD Radu Cristescu: „Opriți sălbăticia nazistoidă din spitale!”

Deputatul PSD Radu Cristescu a reacționat după imaginile apărute în mass-media cu bolnavii de la Spitalul Foișor care au fost evacuați vineri spre sâmbătă noaptea. 

„Opriți sălbăticia nazistoidă din spitale! Sălbăticia șocantă de la Spitalul Foișor arată încă o dată ce sub-oameni animalizați conduc România. Arafat și Voiculescu, cei doi vătafi-fuhreri ai sistemului medical, tratează spitalele ca pe niște lagăre de concentrare naziste.
Peste noapte, cei doi călăi în costum aruncă afară bolnavii operați, ca să elibereze astfel paturile pentru aberantele lor planuri anti-pandemice, clocite în mințile bolnave ale cretinilor liberalo-useriști. Pe ascuns, noaptea, ca hoții și idioții!
Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor, nici măcar înainte de Paști nu vă opriți din idioțeniile voastre criminale!
Aceste animale sălbatice în costum trebuie să plece imediat din funcții! Altfel, românii îi vor lua în furci pe acești idioți criminali, care scuipă pe sănătatea, viața și demnitatea umană”, a transmis Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

2 comentarii

  1. Dragnea Răspunde

    Iar ai uitat să îți iei medicamentele?

    • Sâcă Răspunde

      Cred că problema se pune invers cu medicația, dacă tot ai văzut acțiunile din spitalul respectiv, așa că …….stai jos și fă-ți treaba,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.